pátek 27. června 2014

Týden 2. - 8. 6. - Smrk

Noha po zákroku pořád bolela, tak jsem jen trochu posiloval. Ale o víkendu jsme si do sytosti užili Jizerek na polské i české straně a sluníčka bylo taky požehnaně. V sobotu jsme jeli vlakem do Harrachova, odtamtud pěšky do Orle, pak na polskou chatu Izerska Hala, kde neobsluhují motoristy. Tam nám dali zadarmo svíčku a sirky pro případ, že na Smrku nebudou a po dvou pivech jsme šli dál. Líbilo se nám tam mnohem víc, než na Orle, které je takovou obří křižovatkou a je tam hromada lidí. Z Izerske Haly jsme šli sami až na Smrk a nikoho jsme nepotkali. Na Smrku byli tři cykloturisti a na horní plošině svačili. Tak jsme si připravili spaní v základně rozhledny (uzavření místnost se stoly a lavicemi) a připravili si romantickou večeři. :-) Po ní jsme šli spát. Druhý den brzo ráno už bylo vedro, tak jsme raději hned vyrazili. Naštěstí, stejně jako první den, byly po cestě tůňky a potůčky a tak se to dalo přežít. Ale bylo to mnohem víc po asfaltu, než první den a tak to bylo úmornější. První zastávku jsme měli na Smědavě, kde do nás zahučela dvě piva a nanuk a další zastávka byla Knejpa, kde jsme potkali kamarády a dali si další pivo. Na Nové louce jsme se najedli a pak už to došli do Bedřichova. Byl to krásný víkend a nejvíc se mi líbilo spaní na Smrku, protože jsem tam spal poprvé. :-)

pes v klobouku :-)

na Orle

 jedno z mnoha koupání

svačina ve stínu

krasavice na mostě

další koupání

cesta podél Jizery

chata Izerska Hala na dohled


ale před tím další koupání


Motoristy neobsluhujeme. :-)


 
 přednášející a posluchačka :-)

bouda kousek pod Smrkem

večerní pohoda I

večerní pohoda II

snídaně na rozhledně




osvěžení z potoka



studium mapy

 Suchopýr




Takhle se šlo i v parnu dobře,
ale nebylo mi to povoleno. :)

úterý 3. června 2014

Týden 26. 5. - 1. 6.

Tento týden se nic zvláštního nestalo, jen nemůžu běhat ani moc chodit, takže to bude velmi stručné. :-)

V pondělí jsem vyběhl zase s Aischou, které se vůbec nechtělo. Pořád si lehala a "číhala" na cizí psy, což normálně nedělá. Takže i v lese byla chvíli na vodítku, protože jsem se pro ni nechtěl každou chvíli vracet. Odpoledne po návratu z práce vyšlo najevo, že jí bylo nevolno.

čekání na dokončení strečinku

V úterý jsem si zacvičil a ve středu se vydal na konečně další pořádný běh. V plánu byl jen Císařák, ale bylo krásně teplo, ale ne dusno a všude vlhko a mlha a tak mi to nedalo a vyběhl jsem si ještě na Prosečský hřeben. Cestou na Císařák jsem předběhl pána s holemi a cestou dolů jsem ho zase potkal. Tak jsem doufám, že tam nechtěl být to ráno první a já mu to nepokazil.

Ve čtvrtek jsem se vydal na kožní se svým neustále odkládaným a doma léčeným kuřím okem, které se ukázalo býti bradavicí. Rovnou mi ji vyřízli a pak jsem provozoval jen jednoduchý strečink.

strečink :-)

Pajdat s tím trochu šlo a je to pořád lepší a lepší, ale na delší cestu do kopce ke Katčiným rodičům jsem si vzal raději trekové hole. Teď už i skoro bez bolesti chodím a venčím. A nemůžu si vynachválit Hemagel. Opravdu se to hojí rychle a za pár dní už možná vyběhnu.