tag:blogger.com,1999:blog-3630310615674241175.post7211281613375713631..comments2023-09-20T08:39:41.075+02:00Comments on Advid's blog: Fotorecept - krém z dýně hokkaidóAdvidhttp://www.blogger.com/profile/17179769130079150766noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-3630310615674241175.post-11808507809470364642012-11-05T14:35:55.539+01:002012-11-05T14:35:55.539+01:00April: Jedna je zoufale málo. Mám doma dvě a v bat...April: Jedna je zoufale málo. Mám doma dvě a v batohu další dvě malé a pořád to je málo.:)Advidhttps://www.blogger.com/profile/17179769130079150766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3630310615674241175.post-27250374257564136062012-11-05T14:05:39.077+01:002012-11-05T14:05:39.077+01:00Od Naivky uz beru kecup, od tebe, Honzo prosim jed...Od Naivky uz beru kecup, od tebe, Honzo prosim jednu dyni....AprilRunshttp://aprilruns.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3630310615674241175.post-83403246689704649322012-11-05T12:59:45.011+01:002012-11-05T12:59:45.011+01:00presne to je duvod proc ji miluju. Varim dost impl...presne to je duvod proc ji miluju. Varim dost implusivne, proto cekat pres noc nez se namoci zelena.. to pro me neni :-)<br /><br />Cervena je naprosto uzasna! A taky je hned hotova... A taky.. kdyz chces krasne se rozvari - coz presne prave v dynove polevce delam :-)Blondýnahttps://www.blogger.com/profile/11610524185039561591noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3630310615674241175.post-68509884696754599752012-11-03T23:09:02.225+01:002012-11-03T23:09:02.225+01:00No same inspirativni recepty. Taky byla u nas Hokk...No same inspirativni recepty. Taky byla u nas Hokkaido a ja se rozhodl, ze ji pristi rok zaseju a vypestuju. seminek mam hromadu:), z vlastnich dyni, to bude paradicka..<br />MSF! 12:)12HonzaDehttps://www.blogger.com/profile/11040248085326468222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3630310615674241175.post-53839248494621259912012-11-02T20:21:49.503+01:002012-11-02T20:21:49.503+01:00Pak je ještě jeden a to jen pokrájím na plátky, po...Pak je ještě jeden a to jen pokrájím na plátky, potřu česnekem a dám do trouby. Taky jednoduché a výborné. Mohl bych toho dát víd a z části pak udělat krém, jako to dělá Blondýna. :) Červená čočka je fajn (pro ty, kdo nevědí - nemusí se předem namáčet).Advidhttps://www.blogger.com/profile/17179769130079150766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3630310615674241175.post-10716104654616713102012-11-02T09:06:41.189+01:002012-11-02T09:06:41.189+01:00Hokaido je moje nejoblibenejsi. Ja delam tak, ze r...Hokaido je moje nejoblibenejsi. Ja delam tak, ze rozpulim a upecu v troube (cca 30-45 minut), pak vydlabu (nepouzivam kuru). Potom je postup stejny. <br /><br />Nekdy pridam cervenou cocku - pro zvyseni vyzivovych hodnot :-)<br /><br />Moc hezke fotky - opravdu originalni.Blondýnahttps://www.blogger.com/profile/11610524185039561591noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3630310615674241175.post-15533858902122578272012-11-02T07:33:04.736+01:002012-11-02T07:33:04.736+01:00Výborný. Dal bych tam, jako do hokkaido polívky, š...Výborný. Dal bych tam, jako do hokkaido polívky, špetku muškátovýho, čerstvě strouhanýho oříšku a kapku sojového mléka. Pokud bych ke krému měl dobrej čerstvej chleba, přidal bych malinkej stroužek česneku rozetřenýho s olivovým olejem.<br />Jinak výborná pochutina.<br />Pro tyhle dny s hokkaido polévkou prostě ňamina :)<br />MartinAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3630310615674241175.post-19788030251708571572012-11-01T22:39:11.190+01:002012-11-01T22:39:11.190+01:00Jenom pepr a sul? No nevim, jako muze to byt dobry...Jenom pepr a sul? No nevim, jako muze to byt dobry to asi jo, jen mi to prijde moc jednoduchy :-) My ted delali z tehle dyne rizoto, podle nejakeho receptu na netu a taky to bylo dobry ;-) Z.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3630310615674241175.post-8669815485489021412012-11-01T21:52:22.783+01:002012-11-01T21:52:22.783+01:00A hlavne podavame ve zlute misce! Sice to vypada j...A hlavne podavame ve zlute misce! Sice to vypada jako muj vcerejsi prujem, ale urcite to nekdy zkusim!Majkhttps://www.blogger.com/profile/15802952355581515578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3630310615674241175.post-78523288655578448762012-11-01T20:59:55.063+01:002012-11-01T20:59:55.063+01:00To musi byt strasne moc dobry! Moje oblibena dyne....To musi byt strasne moc dobry! Moje oblibena dyne... hmmm... :)Martinahttps://www.blogger.com/profile/14125270870064140135noreply@blogger.com