pondělí 11. července 2011

Týden 4. - 10.7.

V pondělí jsem dal úplné volno. V úterý dva desetikilometrové úseky na kole a navečer ještě kilometr v neoprenu na přehradě.

Ve středu jsem si jel projet větší část trasy MammotMana, což s cestou tam dalo 77km. Pak ještě plavčo na přehradě a večer běh se Zuzkou po cyklostezce. Zuzka běžela stejnoměrně a já běhal stovky a pak zpět k ní a tak pořád dokola.

Ve čtvrtek jsem byl zase plavat, tentokrát v bazénu a nějak to po tom plavání v neoprénu nešlo. 800K s piškotem za 15:32 ještě dejme tomu, ale dvoustovky v časech: 3:59, 4:07, 4:08, 4:08, 4:08. Jsou tak akorát na chození kanály. Polehčující okolnost je předchozí únava mých neplaveckých rukou plaváním na přehradě. :) Po plavání už jen sauna a masáž. Zkusil jsem poprvé masáž rukou a docela dobrý, ale záda jsou lepší.

V pátek jsem se byl jen rozjet před závodem, v sobotu byl závod a v neděli jsme šli na výlet. Výlet to byl bezvadný. V lese sice bylo taky vedro, ale ne takové jako na volném prostranství, ušli jsme 16km, pekli buřty a sýr, lezli po stromech a kochali se vyhlídkou.



Všechny fotky jsou tady.


Týdenní přehled

4 komentáře:

  1. Pěknej výlet, tam budu muset taky později rodinku vyvézt. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo ja chci taky na vylet! Ja v nedeli po zavode cely den makal jak sroub, vynasel 2 sklepy ven a pak po prerovnani a vyhazeni zbytecnosti zase zpatky, montoval drzaky na kola na steny, sekal zahradu apod. a pak sem se v pondeli v bazenu malem utopil. Ty ruce normalne vubec neposlouchaly.

    OdpovědětVymazat
  3. Majk: No to víš, každý získáváme body do soutěže "O rodinného triatlonistu" jinak. :)

    Šewy: Vyvez, je tam opravdu krásně.

    OdpovědětVymazat
  4. Jojo, nejlepší jsou na body výlety. Majku, dokud jsou to jen ruce tak je to dobrý, počkej až to bude svěrač. :))

    OdpovědětVymazat