pondělí 28. listopadu 2011

Týden 21. - 27. 11.

Tento týden se nic zvláštního neudálo. Ze začátku jsem byl jen vyřízenej po kempu a to jak fyzicky, tak psychicky. :-D

V pondělí jsem byl jen lehce klusnout, protože 59km naběhaných kilometrů od začátku měsíce prostě vypadalo trapně. I když v tom byla pauza a lázně. Tak jsem vzal Báru a vyběhl. S Bárou se jinde než v lesíku běhat nedá (odřela by si tlapky), tak jsem naplánoval tři kolečka. V prvním se mi Bára podle očekávání ztatila a tak jsem běžel sám. Říkal jsem si, že si aspoň dám rychle jediný prudký kopec na trase a pak zase volně. No dalo se to, ale s každým dalším výběhem kopce jsem tepal výš a výš, ale pořád to bylo lepší, než sedět doma na gauči. Báru jsem zoufale štěkající po posledním kole našel a doklusali jsme domů.

V úterý jsem byl plavat, ale moc tomu nedal a spíš jsem se snažil zaměřit na chyby zjištěné na kempu. O plavání je víc tady a budu tam postupně dopisovat další plavecké postřehy a pokroky, ať to mám pěkně na jednom místě.

Na středu byl v plánu běh a to dva 4km úseky. Jenže byla inverze se smogem jako prase a do Jizerek taky nešlo kvůli rozvrhu vyjet, tak jsem měl takový indoor den. Ráno regenerační plavání 900m střídavě kraul a znak. Pak posilka, tentokrát už jsem se nešetřil. Potom doma gumy, večer hodina spinningu a po něm ještě vyplavání. Plánoval jsem 2km, ale po kilometru a půl už mi strašně kručelo v břiše. Na spin jsem si totiž vzal jen vodu a vypil jsem jí asi litr a půl a pak ještě trochu při plavání a tak jsem měl víc vody v sobě, než okolo sebe. :-)

Ve čtvrtek jsem si odběhl běh ze středy, protože byl stupeň znečištění jen "dobrý" a pak jsme se Zuzkou jeli na vyhlášení poháru Kerda týmu. Zuzka se umístila na krásném třetím místě. Potkali jsme tam i Hanku Breburdovou, která vypadala, že má pořád hlad :-D a Martina Rexu, který byl druhý v mužích do 35 let. Měli tam moc dobré zákusky a tak už jsem doma pak nemusel večeřet. Tímto bychom také chtěli poděkovat pořadatelům a hlavně Janě Chocholouškové, že do toho Zuzku uvrtala. :)

Lucka a Zuzka

Hanka

Radek a dva Martinové

Další fotky tady.

V pátek ráno jsem byl jen lehce klusnout, protože na předepsaný test na 1500m kraulem jsem se ještě necítil. :) Večer ještě tahání gum. V sobotu jsem vyrazil zase s bajkem autobusem do Jizerek, ale tentokrát byla mlha i nahoře a tak nebyly takové parádní výhledy jako minulé dvě vyjížďky. Ale něco přes tři hodinky to dalo.

Pak zbytek dne už nic, jen relax. Jo a musím se pochlubit, uvařil jsem fazole. :) Recept v kuchařce byl divný, protože podle něj bylo 200g fazolí na 5-7 porcí a to tam moc dalších surovin nebylo. Tak jsem to pak vzal do vlastních rukou a dopadlo to dobře. Jen to předlouhé namáčení a vaření je pruda. A ty následky. :-D

V neděli to bylo podobné, ráno jsem odběhl lehce stupňovaně skoro 20 kilometrů, po obědě jsem usnul u filmu a večer jsme koukali ještě na Paula. Doporučuji.

8 komentářů:

  1. Ehm, mám z toho Tvého Garmin náhledu poněkud mindrák. Ale v pozitivním slova smyslu - je motivace pořádně zabrat :)

    A k fazolím - když budeš luštěniny konzumovat pravidelně, tak ty následky už nebudou tak dramatické. Dobré recepty na zimní polévky z Runner's World.

    OdpovědětVymazat
  2. Barborka: Já je právě konzumuji pravidelně, ale následky jsou pořád stejné. Jsem taková malá biologická zbraň. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzka ma pri vyhlasovani zvedat ruce a radovat se a ne se tvarit jako by tam vubec nebyla...:-))

    OdpovědětVymazat
  4. Majk: Oni se tak tvářili skoro všichni. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jo to je fotka z vyhlášení, já myslel, že tam jen tak stojí a sledujou jak mizí ten zákusek co je na další fotce. :))

    OdpovědětVymazat
  6. A to si predstav, jak strasne nasledky by byly, kdybys je pravidelne nejed .) Mimochodem mam velky pocit, ze Hanku znam, neni nepracuje ahodou ve skolstvi?

    OdpovědětVymazat
  7. :), ja kdybych plaval jen kousek z toho, co ty, tak bych si musel doplacet za dolnovani vody v bazenu:). [ovsem zase bych asi usetril za iontak:)]. MSF! :)

    OdpovědětVymazat