neděle 25. března 2012

Týden 19. - 25. 3. - Poprvé na biku

Tento týden byl odpočinkový po soustředění, takže žádná intenzita, jen takové vození se a pobíhání. V plavání intenzita byla, ale to mi stejně nepomůže. :-D

V pondělí jsem se proběhl jen pomalu a nebyla to ani celá hodina. Ale byla to první aktivita s novým Garminem 910Xt. V úterý testování plaveckých funkcí v bazénu, ale veskrze to bylo jen takové koupání a v tom 300 kraulem trochu rychleji.

Ve středu klasický plavecký trénink. Ze záznamu je jasné, že musím snížit počet záběrů na bazén. V grafu je to bohužel jen pro jednu ruku. :-) Uplavané padesátky ani Garmin nepoznal (napsal UNKNOWN). A při posledních dvou padesátkách jsem měl náběh na křeče do pravé dlaně, při vyplavání křeč do pravého chodidla, když jsem to chtěl protáhnout, tak do lýtka, pak do přední a nakonec do zadní strany stehna. Kompletní křečová sada. :)

Ve čtvrtek jsem vyjel na kole, ale nohy mě od začátku bolely jak kdybych měl ten den v nohách 150km. V pátek ráno volný klus. Pak vyplavání v bazénu, kdy jsem zkoušel plavat na menší počet záběrů a u padesátek Garmin poznal, že to je kraul. Snažil jsem se víc protahovat záběr a i časy byly lepší. Jenže to nebylo v únavě, tak uvidíme přííště. Nakonec masáž. Řeknu vám, že takové maso jsem ještě nezažil. Byl tam masér, ke kterému nechodím a pěkně mě zmasil. Kroutil jsem se tam jak u zubaře. :-D

V sobotu jsme byli na výletě v Pekle u České Lípy. Ale den předtím mluvili o Pekle ve zprávách, takže zase hlava na hlavě. Ale byl to pěkný výlet a nakonec jsem se najedli v restauraci U zlatého buřtu. Naštěstí tam neměli jen buřty. :-) Odpoledne jsem jel na kolo a nohy už byly mnohem lepší. Více fotek na rajčeti.

Bledule v Pekle

Výhled z kraje Pekla

V neděli jsem vstal až v 9hod., ale už bylo 10hod. Tak jsem vyběhl až chvíli před jedenáctou na 22km výběh tempem 5:10min/km. nakonec to bylo trochu rychlejší, ale jen malinko. Cestou jsem vyfotil skupinku cyklistů, kteří vypadali, že mají problém s tím, že je nemá kdo vyfotit, pak jsem si popovídal s pánem jedoucím vedle mě na kole o běhu na silnici a kloubech a pak jsem se zdravil se skupinkami turistů. Takový společenský běh.

No a protože bylo krásně a ještě bylo málo hodin, tak jsem se doma jen najedl, trochu si odpočinul a vyrazil na chvíli na bajka. Bylo to super. Neseděl jsem na něm od podzima, tak mě bavilo i kličkování mezi inlinistama a dětma (jen musím ještě vyndat ty ručičky z výpletu :D) a v lese to bylo ještě lepší. Nikde nikdo, jen já, modré nebe a prázdný les a pak i louky. Byla to prostě paráda.

Drsný biker :)

zátiší se Stumpíkem :)


4 komentáře:

  1. Nežer furt tu řepu, už seš ňákej moc hubenej...
    Kdy budeš dávat tu patnáctistovku? Já že bych se kolegiálně přidal, i když už teď vím že se mi vůbec nebude chtít...

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to priste, az budu u zubare, tak se muzu utesit, ze je to vlastne jako masaz .)

    OdpovědětVymazat
  3. Majk: Černá zeštíhluje. :D

    1500K v pátek od osmi.

    Summer: To jo, ale pěkně bolestivá. :) Jak ti teď vlastně máme říkat? sOcketka, Summer nebo Martina? :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Dle gusta... :) Udelala jsem v tom zmatek, ale vzdyt je to jedno... :)

    OdpovědětVymazat