neděle 31. března 2013

Týden 25. - 31. 3. - regenerace po maratónu

V pondělí jsem byl jen v sauně. Byla to nečekaně pohoda, takže v Bratislavě odešly fakt asi jen nohy a zbytek byl ok. V úterý badminton. Naštěstí mi nedávala kámoška moc zabrat a tak si nohy mohly odpočinout. Ve středu lážo plážo kilometr v bazénu střídavě kraul a znak a pak zase sauna.

Ve čtvrtek už mě svrběly nohy. V úterý jsem na Endomondu vytvořil událost "Běhací pokec" a byli jsme tam tři, ale nakonec to bylo jen ve dvou. Já a Jirka, co jsme ho vezli do Peček. Dali jsme tradiční trasu ke kostelíku a pak nad lomem zpět a ještě si to prodloužili o jedno kolečko. Cestou jsme viděli krásné rampouchy. Sice už nám všem leze zima krkem, ale stejně se mi to líbilo.

liberecké ledopády :)

V pátek už trochu šlo mluvit o plavání. Hlavní motiv 500K s piškotem a 5x100K volně se šnorchlem. Třetí byla jen nohy. V sobotu byl volný den. Byli jsme s bráchou a mamkou v Praze za pratetou. S bráchou jsme odlovili 3 kešky a pak se stavili v Ikee. :) Ještě předtím jsme si zajeli na oběd a po domluvě na vegetariánském jídle mimo jídelák mi bylo toto jídlo přineseno a k němu příloha a fazolky - obojí zdobeno slaninou. Ajaj. Takže servírka to měla k obědu a já měl pak suché brambory. Aspoň neztloustnu. :-)


s bráchou v Braníku


No a v neděli klus s Klusem v uších. :) Chtělo se mi do lesa, tak jsem běžel do lesa a říkal jsem si, že potrénuju lýtka. Běžel jsem celý dlouhý kopec přes špičky a dobrý. Aldamanova lýtka, třeste se. :-D Bylo to jen 15 km a kousek, ale cíl byl promyšleně v Bille. :)



Proseč




3 komentáře:

  1. :) IKEA, tot vdecne a vecne:) tema.. Skoda, ze jsme nemohli nekam vybehnout..
    Doufam, ze jsi stylove zaradil do Klusova playlistu pisen "Nina"... Cituji kus.. "zas zrychlil se mi tep, jak maratonskym bezcum,..."
    Mej se fajn, 12:)

    OdpovědětVymazat
  2. To by jsi musel hoooodně běhat kopce přes špičky, aby jsi mě dohnal. A stejně velká lýtka jsou spíše na obtíž, aspoň pro mě :-).

    OdpovědětVymazat