pondělí 13. ledna 2014

Stručný report ze začátku roku

Přelom roku byl poněkud hektický. Doléčoval jsem nachlazení a zároveň vymetal akce jako POP, Předsilvestr a Silvestr. Vše se vydařilo a tak jsem se pořádně vyspal až 1 .1. Na Předsilvestru jsem byl v jabloneckém klubu Chronos a moc se mi tam líbilo.

Předsilvestr :)

Silvestra jsem zase slavil v nedostavěném fitku v Plaze. :) Trochu bojové podmínky, ale to hlavní - hudba, pití a fajn lidi - nechybělo. Kvůli nemoci jsem moc neběhal, ale v pondělí už mi to nedalo a minimusky jsem trochu provětral. Podařilo s mi je konečně pokřtít psím trusem.

Ve čtvrtek jsem si doběhl na poštu pro balíček a zpátky to vzal oklikou. Pak jsem byl běhat v sobotu s to jsem si pěkně naběhl. Připojil jsem se k už domluvenému běhu dvou kamarádů a tak jsem neměl co kecat do tempa a musel se přizpůsobit. Plánoval jsem dvacku, ale jejich tempu jsem se přizpůsoboval necelé dva kilometry a pak jsem odpadl, doklusal do dvanácti kilometrů a měl dost. :-)

Večer jsem byl s přáteli u radnice na koncertu MIG 21 k příležitosti nekonající se Jizerské padesátky. Koncert byl prima, svařák tekl proudem, pak nějaká ta hospoda a ve 4 ráno jsem šel domů z diskotéky. :)

V neděli jsem vyběhl raději sám a vzal jsem to nejkratší cestou k Liberecké výšině, pak na Jezdce a kolem lomu zpět k Výšině, k Lesnímu koupališti a domů. Zase jsem o něco posunul vzdálenost v minimuskách a tentokrát bez suvenýru na podrážce. Vybíhal jsem po jedenácté hodině a tak mě docela překvapilo, že jsem potkal celkem asi 12 běžců. Ze začátku mě bolely kůstky za prsty na pravé noze, ale stačilo povolit tkaničky a bylo to v pořádku.

Taky jsem tento týden byl třikrát v sauně a úspěšně pokračuji v Armstrongově programu na zvýšení počtu shybů (proto to vypadá, že flákám cvičení :).
 

1 komentář:

  1. No ... skoro nemozne se stava skutecnosti.. zaridil jsem si vstup do fitka:)... Tak necekej, ze bych sice delal silene shybu.. ale i pres me porouchane leve zapesti.. verim, ze nejaky snad i pribude..:)
    MSF! 12:)

    OdpovědětVymazat