úterý 26. června 2012

Plány na zbytek sezóny

Co v červenci? První týden ještě odpočinek po železňákovi. Na druhou stranu už teď, tři dny po závodě, mě svědí nohy a jak se říká, s jídlem roste chuť. Ale vzorně dodržím odpočinek, to zase jo. Druhý týden v červenci jedeme na dovolenou, takže bude ten odpočinek trochu delší, ale zase si odpočineme i psychicky a od práce. No a pak bych dal nějaký triatlonek. V Czech Triathlon Series sice je série olympijských triatlonů (Mělník a Tábor). Ale jsou to sprinty a kvůli závodu trvajícího okolo jedné hodiny nikam nepojedu. A nic jiného není. Ale tohle: http://skhop.cz/index.php, to je něco jiného. Mám to blízko a jede tam sOcketka. :-) Jen by tam nemusel být guláš. Ale bude to takový příjemný oddechový pouťáček. A pozor, hledáme dalšího člena do týmu.

V červenci tedy připadá v úvahu jen Týden Emila Zátopka, ve kterém se běží desítka na dráze (pátek 20. 7.), pětka (úterý 24. 7.) a maraton (pátek 27. 7.). V pátek se také běží silniční desítka (Memoriál Luboše Tesáčka). Starty jsou večer a nebude tedy velké vedro a říkám si, že na prošťouchnutí běžecké formy by to nemuselo být špatné. Jen by mohlo být nižší startovné. Zatím to vidím na tu silniční desítku. A taky by to mohla být dobrá příležitost se zase vidět s některými bloggery a ostatními spřízněnými dušemi.

V srpnu jsem měl jet Embrunmana spolu s dalšími borci, kteří z různých důvodů odpadli a zůstal jen trenér Michal, kterému na bedrech zůstal úkol hájit čest Lokomotivy Nymburk (i když jezdí za Labe Tri Klub). Konkrétně já nepojedu proto, že mě děsí představa, že vysolím tisíce za startovné a pak budu zase zkoumat keříky podél trati. V horším případě tam keříky ani nebudou. :-)

Ale chci jet Pilmana (letos už to snad konečně klapne). Tím odpadají Lužické sedmistovky, kde bych obhajoval bramborové místo a nabízí se otázka: Doksyman nabo Slovakman? :o)

Na září počítám s Klasik Duatlonem, kde jsem loni měl křeče už na začátku kola a kde bylo moc pěkné tričko. Přiznám se, že mě láká i nějaké ultra. Ale nemůžu sedět na dvou židlích a všechny pěkné závody, co jsem našel, jsou před nebo po triatlonech, takže to nechám na příští rok, kdy nepůjdu železňáka, ale jen půlky a olympijské a nějaké to ultra dám.

EDIT 28. 6.: Objevil jsem toto. :)

Na podzim poběžím klasicky maraton. Jen ještě nevím kde. Nebude to Stromovka, protože je delší a už jsem tam běžel dvakrát. Tam se jen přijedu podívat na Majka. :-) Nebude to ani Benešov u Semil, protože je to na silnici a člověk tam přebíhá ze strany na stranu jako trotl. Nebude to ani Kladno, protože je moc brzy. Tím jsem si pěkně zúžil výběr na nějaký zahraniční (zase Drážďany, Frankfurt atp.) a počkám, kdo kam pojede a vezme mě s sebou. :-)

27 komentářů:

  1. To ze Garmin nezvlada vetsi mnozstvi zatacek pod stromy neznamena ze je Stromovka delsi...:))

    OdpovědětVymazat
  2. Potrénuj kopečky, barde, a přijeď na Chřibský maraton ;-)
    Witold

    OdpovědětVymazat
  3. Garmin, Polar, cyklocomputer - změř si to čím chceš. Kdysi se to řešilo na Běhej a kromě pořadatelů se všichni shodli. Zombice to dokonce přeměřoval na kole.

    OdpovědětVymazat
  4. Dnes jsem resil stejnou vec. Takhle daleko nevidim, ale dnes jsem vyresil dilema Slovakman versus Doksyman ve prospech Doks. Nemam cas jezdit dlouhy kolo, cil z MM splnen a chci si letos dat taky nejakou pulku. Hlavne si myslim ze na celej se po MM nedokazu adekvane psychicky pripravit, bojim se ze bych si to neuzil za to na pulku objemy mit budu:) S mym prac a rodinnym vytizenim stiham v prumeru 1 zavod mesicne takze to bylo docela jednoduchy rozhodnuti, i kdyz do Piestan jede spousta kamosu. VTT

    OdpovědětVymazat
  5. Zajimavy ze tam tolik lidi zabehlo na podzim kvalitnejsi casy nez na PIMu.
    Ja mam Doksymana zacalovanyho (ale s pojistenim :D ). Plan B je cas 5:10:35 a plan A je pod 5h.

    OdpovědětVymazat
  6. A do Děčína na Knedlika nepřijedeš? To bude klub odložených žen opět zklamán :)

    OdpovědětVymazat
  7. To byl i loni. :-) Knedlík je pěkný závod, ale mtb. A to jsem zjistil, že je pro mě nebezpečné. :) V tom závodním nasazení prostě jedu hlava nehalava a pak to podle toho dopadá. Ale třeba bych našel blikačku, co jsem tam loni ztratil. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Mě se líbí ta desítka v den maratonu na tom Zatopkovi. Mohli bysme jet spolu busem :)

    OdpovědětVymazat
  9. quassar: Ta se mi právě líbí taky. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. No a co celej ZTT serial? Ja jsem si rikal, ze je to vlastne jednou za zivot.. hned tak to nebude, dat 5,10 i maraton.. ja to ale kvuli Stinovi asi nebobezim rozhodne na krev, takze mi muzes na maratonu dat i kolo:)..
    Jinak podzimni maraton ve stromovce je na rekordy jako delanej! :)
    Tak jako tak, drzim palce! 12:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ta desítka je dobrá kromě ostatního v tom, že se ten víkend dají stihnout ještě dva další závody :)
    Kdy je ta stromovka? Nějakej maraton na podzim ještě chci jít, ale až tak v půlce října, v září jdeme beskydskou sedmu a počítam, že se pak nebudu moct minimalně 14 dní hejbat, natož běh, natož maraton :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jsem asi uplne slepej, ale nejak jsem nenasel kdy se vlastne ten sk hop triatlon tyka, jen jsem nasel, ze uzaverka prihlasek je 2.7.

    OdpovědětVymazat
  13. quassar: Tady a červeně: http://skhop.cz/index.php :-) Stromovka nevím kdy je, ale to už snad najdeš v termínovce. :D

    Honza12: Radši tu desítku naplno, než všechy tři a ošolichat to. :-) Navíc 3x 400 + 3x cesta tam a zpět - nejsem z Prahe. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ta cesta do Prahy zaboli, to chapu.. jinak, kdyz jsem se registroval ja, tak to bylo za hubicku, tedy ja platil 100+100+300, takze opravdu nebylo co resit, tim, ze jsem z Prahy.. Ale chapu.. Kolik mas v planu? 33 nebo jeste lip? Ja asi se nebudu mit vuli/chut nejak kousnout, takze to rozhodne vidim nad 40:), ale co by kdo chtel od staryho chlapka, nadsenyho hobika, ze jo.. MSF! 12:)

      Vymazat
    2. Chtěl bych to pod 39. Ale rychlost jsem teď dlouho neběhal, tak nevím, na kolik mám. A může být teplo - cokoliv.

      Vymazat
  14. Taky máš desítku u baráku v rámci Run tour. Asi jí také půjdu :) IM

    OdpovědětVymazat
  15. IM: To jsem na dovolené. Půjdeš Zátopka nebo Run tour?

    OdpovědětVymazat
  16. Mimochodem tym ma na skhop 3-5 lidi, takze je potreba jeste 1-3 :) A 2 a vice by bylo idealni, protoze potom by nase poradi nebylo ovlivnene mym vykonem .) (Berou se tri nejlepsi)

    OdpovědětVymazat
  17. Summer: Ale zase máš koeficient 0,75. :) Asi si na to půjčím Zuzčino kolo (cross). Jestli mi ho ted půjčí. :-)

    OdpovědětVymazat
  18. A k tomu sukynku a mozna by ti ten koeficient taky dali :)

    OdpovědětVymazat
  19. Pořiď si nespavé dítě a budeš mít naprosto jednoduchý plán na zbytek sezóny. :D

    OdpovědětVymazat
  20. Zadny si neporizuj, ja Ti jedno na pul roku pucim...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abys nerozpoutal neřízenou řetězovou reakci a Advid si pak nemusel zařizovat školku... :))

      Vymazat
  21. Jste kluci moc hodní, ale s díky musím odmítnout. :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Musím vám připomenout, že u nás by neviděli ani křidýlko, ani stehýnko. Ale dělám dobrou prdelačku z fazolí Adzuki a krup. :D

    OdpovědětVymazat