pondělí 2. července 2012

Týden 25. 6. - 1. 7. - Zasloužený odpočinek

Měl jsem odpočívat a taky jsem odpočíval. V pondělí jsem byl u mamky na zahrádce vyzkoušet nový gauč na verandě. Pak jsem doma přečetl celou knížku (i když anglickou českou, takže měla málo stránek).

V úterý jsem byl s Bárou na borůvkách a večer jsem si opět četl To už mě nohy po závodě skoro nebolely. Bolely jen v místech, kde jsem měl křeče a ze schodů už jsem chodil normálně. Oproti čtyřnásobnému výstupu a hlavě sestupu Ještědu je ironman brnkačka.

Ve středu jsem se tedy jel na chvilku projet na kole a ve čtvrtek kombinace plavča, sauny a masáže. V pátek jsem pracoval na zahradě a večer zkusil vyběhnout, ale bolela pořád stehna a tak jsem si to moc neužil. Navíc bylo děsné dusno i přes to, že jsem vyběhl až v noci. Ale aspoň jsem viděl světlušky. :-)

V sobotu jsem jel na kamarádovu rozlučku se svobodou, kde na něj byla přichystaná bojovka. Má můj obdiv, že se v tom hicu navlékl ještě do indiánského převleku a nesl luk se šípy a vzduchovku. Sekeru jsme mu raději nesli my, bylo to bezpečnější. :-) Bojovka se myslím povedla a večer klasika - grilovačka a buřty a já zase něco extra - topinky s ajvarem. :-) Několik nás spalo pod širákem, ale bylo pořád dusno a tak jsem se vzbudil ve 4 ráno, šel běhat a až po návratu foukal mírný větřík a dalo se trochu vyspat.Po návratu domů jsem si šel zaplavat na přehradu bez neoprenu a plácal jsem se tam jako ryba na suchu. :-)

2 komentáře:

  1. :) zkus nekdy opeci na klacku syr (30% eidam). I pro nas vsezravce je to lahudka, ovsem nejlepsi je mit vidlicku a tu opecenou a krupavou kurku spolu s mekkym syrem z toho vodlickou loupat:).
    jjo, odpocivat je taky potreba! Zaslouzis si to..MSF! 12:)

    OdpovědětVymazat
  2. To děláme, naučila mě to Zuzka. Ultra neklapne, budu na konferenci. :-(

    OdpovědětVymazat