čtvrtek 13. září 2012

Nový byt - první fotky. :)

Vyslyšel jsem Aldamanovo přání a tady jsou první fotky bytu. Kuchyň je už víceméně hotová a v předsíni visí kolo. :-)) Víc zatím nemá cenu fotit. :-) Obývací pokoj je plný nábytku a koupelny byste se lekli (originál umakart). :)


29 komentářů:

  1. Mno parada :) A asi mas hodne ciste pneumatiky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jezdím na vzduchovém polštáři. :-)

    Něco na tu zeď musím nalepit, ale vymýšlím co. Nebo natřít nějakou omyvatelnou barvou. Ale asi tam nalepím nějaké lino, co vypadá jako dlaždičky. Jen proužek pod ta kola. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Cyklistická visačka je fakt dobrá. Já bych to nechal normálně stékat po stěna a prezentoval bych to jako umění. :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Kolo musi byt zablaceny (podobne jako ruina musi byt opredena) a cakance na stene ala Jackson Pollock bych hodnotila kladne. At se ti hezky bydli.

    OdpovědětVymazat
  5. Stačí říznout 2 kousky nějakýho bílýho plastovýho vinglu a klidně to tam i nalepit a máš pokoj. Těžko radit, jak to udělat třeba s druhým nebo třetím kolem.
    Ale až se budeš rozvádět potřetí nebo počtvrtý, budeš mět zkušenosti :)
    Já zatím 2x a pokaždý jsem si co se týče bytu a velotechniky polepšil :) a nic jinýho než garsonečku (ovšem v cihle a ve městě) bych nechtěl. Halt my starý mládenci.
    Martin

    OdpovědětVymazat
  6. Druhé kolo bude viset podobně v druhé části chodby a třetí bude spát pod postelí. A asi tam dám fakt bílé lino,přilepím a bude.Půjde to i otřit a bude to i solidně vypadat.Teď řeším bika.Kdyby bylo za pedál,přepadávalo by dopředu a na hácích by bylo zadní kolo v cestě do kuchyně.Tak bude asi za pedál a háček na řidítka proti přepadávání.
    Pollock nebude.:)

    OdpovědětVymazat
  7. myslim, ze to kolo kazdyho dostane!!! mozna tam dat neco na stenu, co jde cas od casu otrit, mit tam poveseny treningovy plan, kalendar, co musim a tak...hezky, msf! 12:)

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý :-), jen nevím proč jsi, v Ikei prošoupal jedny běžzecké boty :-))

    OdpovědětVymazat
  9. Nástěnka na podobné věci je vedle dveří. Ale jídelníček tam nebude.:)

    OdpovědětVymazat
  10. Aldaman: Napadlo mě vzít si tam krokoměr,ale nejsem Martin.:-D

    OdpovědětVymazat
  11. Asi chodil do Ikey hlavne vocumovat...:-)) Co to mas v kuchyni vzadu za divny prerostly oranzovy cibule??

    OdpovědětVymazat
  12. http://www.vitalia.cz/clanky/dyne-hokkaido/ :)

    OdpovědětVymazat
  13. Prej dýně. :D Bobule to jsou. :))

    OdpovědětVymazat
  14. Po aféře pečená řepa přijde aféra dýně.:-D

    OdpovědětVymazat
  15. Tak z Hokkaido jedině veganská polévka s čerstvou bazalkou a muškátovým oříškem a každá návštěva padne na kolena a bude tě vzývat jako kulinářského boha :) No a kdoví, třeba urveš nějakou kopretinu, která ti pomůže kvartýr dozařídit.
    Martin

    OdpovědětVymazat
  16. to je sloveso!! rozhodne bych dal malicko do poradku koupelnu, ale ne moc, zbytek bych nechal na prirustku, co s tebou bude bydlet, proste abys neinvestival cas a penize zbytecne.. jak rekl martin moudre, nechal bych to novou kopretinu dozaridit.. tolik zkuseny starik!:) msf! 12:)

    OdpovědětVymazat
  17. Koupelna už je vymyšlená celá.:) Sedim teď v autobuse a hádejte,kam jedu?:-D
    Dnes ráno jsem si řekl,že když uz pořizují velkou postel a šatní skříň,tak bych asi měl pro dva rovnou dimenzovat všechno,takže i botnik, haky na kola atp.:)
    Čekat na kopretinu nebudu.Musím si najít takovou,co mi tam bude pasovat rovnou.:-D

    OdpovědětVymazat
  18. No esli cekas na kopretinu, koupelnou si mel zacit..:)

    OdpovědětVymazat
  19. No to si právě zanedbal cestou do IKEI. Jak se tam dá všecko ozkoušet, všude posedět, poležet a tak, tak jsi toho měl využít. Zkusit sprchový kout, na gauči dělat na procházející kopretiny psí oči a jakože jsi doma moc a moc sám, je ti smutno a tu koupelnu že prostě sám dozařídit nezvládneš. A skorem si myslím, že bys z IKEY domů nejel sám :-D Spíš si myslím, že by se holky o tebe popraly a vyškrábaly si oči, která že to vyhraje.
    Je otázka, jestli by pak kola ze zdi z předsíně nešly na balkon do sklepa :-)
    Martin

    OdpovědětVymazat
  20. A nebylo by lepší dělat na ne oči ze sprchovych koutů?:) Nemysli si,že jsem v Ikee po holkach nekoukal.:)Ale hezká samotná tam nebyla žádná.Většinou rodinky a páry.
    Balkón nemám a kolo do sklepa?Ani náhodou.:)
    Jinak do koupelny z Ikey bych nešel.Nevím proč,ale pokud jde o koupelnu,chci originál.

    OdpovědětVymazat
  21. Asi hledáš na špatným místě? :-) Jinak hezký!

    OdpovědětVymazat
  22. S tím držákem na kolo si to vychytal! ;) Nezavází a vypadá to dobře.

    OdpovědětVymazat
  23. Taky se zrovna stěhujeem do nového bytu, protože jsme si konečně domluvili financování pomocí hypotéky. Náš byt je však naštěstí o něco větší, takže bicykl bude v komoře. Takhle naočích bych jej asi nesnesla :D

    OdpovědětVymazat
  24. My máme momentálně vyhlídnutý byt tady a právě čekáme na nabídky financování. Díky moc Velerie za odkaz. Určitě se podíváme. Docela už na to začínáme chvátat.

    OdpovědětVymazat
  25. Byt vypadá pěkně a to připevnění kola je dobrý nápad, sama bydlím v paneláku, takže vím, že chodba moc prostorná není a když se tam dá kolo, nedá se tam pořádně ani hnout :D. My se před rokem stěhovali a moc se mi hodil i pořád hodí tento zajímavý web o bydlení .

    OdpovědětVymazat
  26. Moc pěkný byt. Škoda, že to je s těmi realitami teď tak těžké. Člověk v dnešní době nemá žádné jistoty. To je pak tak akorát na dluhy a insolvenční rejstřík. Snad už se to konečně vrátí k normálu.

    OdpovědětVymazat
  27. Tak to i my jsme si relativně nedávno u nás doma dělali nový byt a je to tedy naprostá paráda vám tedy musím říct. Nejlepší na všem je snad jen ale to, že byste snad nikdy neřekli, že takový být je prostě věc, kterou neuděláte sami a musíte si na to zavolat nějakou firmu . S takovou firmou to pak jde úplně samo :)

    OdpovědětVymazat