pondělí 3. března 2014

Víkend na sněhu

Tento týden jsem se snažil odběhat o něco víc, protože se při čtení Richardova blogu trochu stydím. Ale ne zase tolik, abych musel běh cpát do každé volné chvilky, jako tomu bylo dřív. :)

V pondělí jsem provětral po čase zase minimusky a abych to nepřehnal, tak jen 10 km. Asi jsem mohl víc, ale přes předek nohy běhám už sem tam ve všech botách, tak mi to chybět nebude. Večer jsem cvičil. Už se těším na léto a cvičení v lesoparku. V úterý jsem odběhl delší běh a večer zamířil do sauny.

Ve středu ráno před prací zase posilování a večer procházka v okolí Semil. Chtěl jsem na vyhlídku s názvem Močidlo a tady je. :)

Močidlo

Ve čtvrtek jsem odběhl rekordních 5 kilometrů, protože mě z úterka pekelně bolela stehna. Zkoušel jsem totiž došlapovat víc na vnější stranu chodidla a sice jsem tak neodběhl celý běh, ale v součtu to nějaký ten kilometr dalo a bolelo to docela dost. V pátek už to bylo lepší a tak jsem odběhl další dvacku. Na víkend jsme jeli do Krkonoš s Kaččinou partou. Sněhu bylo na hřebenech ještě dost, ale jakmile jsme se dostali níž, byl sníh jen na temných místech v lese. Ale zato pěkně klouzal. :)

po červené na Sněžku

 
sněhu málo

pohled od Slezského domu (Dom Slaski)

Sněžka
(jestli vidíte ty mravence, tak tamtudy jsme nešli :-))

 Luční bouda

sestup druhý den


mezi těmito dvěma fotkami je rozdíl několik minut

:-)

nebezpečný sestup

10 komentářů:

  1. ...no, když už jsi mě zmínil, na svoji "omluvu" uvádím, že běhám pomalu, nedělám už nic jiného - neposiluji, nechodím po horách apod. :-)... takže buď v klidu.... Jinak jsem překvapen jaká je na horách ještě zima ... fotky jako vždy krásné. Měj se ! R.

    OdpovědětVymazat
  2. Pekny - a pak ze letosni zima nestoji za nic. Jo, uz par tejdnu se chci zeptat, co znamena ta bezici mrkev v zahlavi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jezis, tak sorry, ze jsem te hned nepoznala. To bude tema brejlema, resp. jejich absenci na portretu :-).

      Vymazat
    2. Aha. Mrkev, cocka - mam z toho trochu salat, tak uz radsi mlcim :-).

      Vymazat
    3. April :-DDD (nad tou mrkví jsem taky chvíli hloubala :-D)

      Vymazat
  3. Moc pekny fotky.. takove motivacni.. na nas obeh Liberce:)... Uz se tesim, ze jako mistni budes take provadet a vypravet.. rikat.. tak tady jsem poprve .. tady podruhe..:)... a tak..
    Stejne zasvedcene davat mistum kus sve historie.. jako napriklad BS, ktery me dostal tim, ze rekl, tak tady jsem si zlomil ruku.. tmhle druhou:)...
    Tak at ziji Krkonose.. a tesim se na shledani v Liberci! MSF! 12:)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný fotky! Musel to být parádní víkend ;-) A už proboha začni ty NB považovat za normální kecky!! ;-)

    OdpovědětVymazat