úterý 30. prosince 2014

Termínovka 2015


2015
termínakcestartovnépřihlášenozaplaceno
16. 5.Mácháč Running Festival400anoano
31. 5.Valašský Hrb400anoano
13. 6.Okolo Vlasti250anoano
20. 6.Gladiator race590 anoano
15. - 16. 8.10 lužických sedmistovek900anoano
5. 9.Baroko Maratón400anoano
19. 9.SAAR CHALLENGE450anoano
17. 10.StromUltraMaraton450anoano
31. 10.Janovská 19300anoano
než umřu :)
Perun Sky maraton
Přeběh Nízkých Tater
Matterhorn Ultraks
Trans d'Havet
Cavalls del Vent
Arrábida Ultra Trail
2016
březenBorecký půlmaratón
24. 9.SAAR Challenge?nene

Tož tu máme Nový rok a je čas odtajnit plány. :) Termínovka je opět plovoucí a uvítám tipy na další závody.

Takže popořadě. Běh na Blaník mají na svědomí holky (Tučňák a Péťa). Soudek je už tradice (běžel jsem dvakrát), ale týden po něm je Perun, takže asi Soudek vynechám. Perun je už domluven s holkama z oběhu (Kačka a Karolína), takže není cesty zpět. Ještě musíme ukecat nějaké kluky, ať nejsem v menšině. :)

Mácháč je jasná volba, protože to je moc krásný závod a moc hezky jsem se tam letos potrápil (křeče a tak). :) Vřele doporučuju.

Hrb holky chválily a tak jsem ho měl už loni v merku, ale nemohl jsem být všude a tak až letos. Už je domluveno, takže ten taky platí. Silvu jsem loni nešel, ale teď nevím, jestli ji vlastně chci dát. Je to sice magická stovka, ale jsou i hezčí a levnější stovky, byť náročnější. Asi by se musel ozvat někdo, s kým bych běžel, aby se mi víc chtělo. :)

Okolo Vlasti je závod pořádaný běhacím kamarádem Dušanem a zatím jsem to neběžel. Ale moc bych chtěl. Tatry už taky plánuju leta, ale pořád to nějak nevychází. Přeci jen je to dálka. Takže by to asi chtělo nějakou bláznivou skupinku. :-)

Sedmistovky jsou srdcovka. Běžel jsem je dvakrát na sebe a jednou druhou etapu jako vodič a je to prostě nádherný závod se sebepřekonáváním druhý den. Navíc skvělí kluci organizátoři a lidi na trase. A i závodníci samozřejmě. Reporty: 1., 2. a 3.

Jesenický maratón je týden po sedmistovkách, ale zatím to nechám otevřené. Budu se muset rozhodnout, jestli ho jen odběhnu nebo nechám na další rok a obětuju sedmistovky. Baroko asi jo. Je tam bezva parta, pěkná krajina a není to drahé. Masakr uvidíme.

U všech závodů, kde je více tras jdu samozřejmě tu nejdelší. :-)))

16 komentářů:

  1. Ty větrné koně či jak že zní překlad chci taky běžet, než zaklepu keckama! :-) A co JUT? Ten nebude? ;-) Jinak, pěkný, pěkný - a co Lipová alej, na tu se nechystáš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Desítky nemám důvod běhat. I přes velké vynaložené úsilí bych se umístil daleko za osobákem a pro radost by to taky nebylo. Jestli jsi tedy nemyslela ten charitativní Běh pro všechny.

      Vymazat
  2. hele v Blaníku jsem tentokrát nevinně :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Promiň. :) Ale to je výjimka potvrzující pravidlo. :-D

    OdpovědětVymazat
  4. mě se líbí toto:
    http://www.oberelbe-marathon.de/
    a toto:
    http://www.sachsentrail.de/trails/halftrail-341-km.html
    Z tvé tabulky Hrb a Baroko, ale jen desítka, ta pro tu srandu stačí
    Jinak mým letošní nej závodem - pocitově a vůbec byla Janovská, tu bych si určitě chtěla zopakovat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janov se mi taky líbil. Ale ten je tak na konci roku a tak blízko, že se ani nemusí psát do termínovky. :-) Ten tvůj první německý se kreje se Soudkem, ale ten druhý mě láká.

      A jak jako Baroko desítka? Tsss. :D

      Vymazat
  5. Žádná jarní 10ka? Všici běháte ultra či co? Přijeď aspoň do Brodu za 50Kč na čaj s rumem 22/3 :-) Perun?! Hm, na zničení ideální. Tatry mě x let lákají, ale u mě totéž co u tebe ... Nad Yesenickým jsem přemýšlel, možná když by se sešla parta a já si věřil. 27/6 se běží Hodkovice - Ještěd, to bys měl dát! Na konci října tam bouchni aspoň Hruštici v Turnově, Janov 19. A co http://www.krkonosman.cz/ - full HD? Honzis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Honzis: No jo, proč desítku? Úseky neběhám a bez nich by čas stál za prd a jet se za 50 korun a čaj s rumem na 42 minut udýchat mě nějak neláká. :-) Hodkovice - Ještěd bych si možná dal, ale ještě není v termínovce termín. Janov asi taky, ale jak jsem psal Leoně, na to je času dost. A na full HD bych se asi utoipil. :-D

      Vymazat
    2. Koukám na pravidla HD a vymýšlel je nějaký koumák. Na občerstvovací stanici obdrží závodník za každý odhozený bidon, vždy jeden plný ( voda, iont ).

      Takže kdo nemá bidon, ale třeba pití na hrazdě, bude mít žízeň. :D

      Ne, že by hrazda v těch kopcích měla smysl, ale stejně...

      Vymazat
    3. A co teprve, kdybys to odplouzil za 45' :-D IM

      Vymazat
  6. Kdyby se mi chtělo na kolo, nějaký bych si střihl. Ale kolo mě ani po těch skoro dvou letech neláká.

    OdpovědětVymazat
  7. Kolo neláká, ale týden po Baroku jsou kultovní Sudety a ty bys měl jako biker někdy dát! Termín Hodkovic je na http://iscarex.cz/cesky-pohar - i 13km Kraličák není k zahození. V dubnu je Bakovský 1/2 mar, to máš u huby :-) Honzis

    OdpovědětVymazat
  8. Tatry by se mi libily ... neco vymyslime, tak se nekdo jeste pridejte!!

    OdpovědětVymazat