pátek 26. srpna 2016

Jizerky s Kesi a vodní kešky

Jak se mi teď nechce běhat, tak jsem se těšil na keškovací běh v Jizerkách. Naplánoval jsem si trasu z Jizerky na Pytlácké kameny, Černá jezírka a přes Zelený kámen a Černý vrch zpět. Takže začátek jako s holkama po Janovské, tak jsem si zavzpomínal jako starý pamětník. :-) No a vzal jsem sebou Kesinu, abych ji pořádně utahal. Počasí se povedlo, bylo krásně. Běželo se mi dobře. Prvních 10 kilometrů. Pak jsem začal cítit nohy a i Kesina, která ze začátku běhala jako vítr, se začala trochu courat. Ale na zavolání pořád vesele přibíhala. Po 15 kilometrech už jsem toho měl dost a Kesina taky, takže jsme oba byli moc rádi, když jsme viděli parkoviště. 19 km nám úplně stačilo. A nebyl Bukovec. :-) Ale hlavně jsem ulovil další kešku do matrixu, užil si Jizerky, vyvenčil čubku a objevil další dva kopce, které jsem neznal.

Jizerka 

Pytlácké kameny

Zelený kámen nebo Černý vrch :-)

Zelený kámen nebo Černý vrch :-)

tým :)

bezva cesta

Další dobrodružství mě čekalo v podobě 50 vodních keší v Německu asi 50 km od našich hranic. Ujal jsem se role organizátora a kvůli tomu mi přibylo pár šedivých vlasů. Nakonec jsme jeli jedním autem čtyři lidi a měli sebou dvě lodě. Já vyfasoval háčka Sug@r a ze začátku nám to moc nešlo a navíc se panicky bála pavouků, kteří nám pořád padali do lodi. Hlavně u kešek, které byly často v houští. Ke konci výpravy už se Sug@r pavouků skoro nebála. :-))) Počasí zase parádní a tak nám cesta pěkně utíkala, až se nám na konci nechtělo věřit, že už jich máme padesát. Jelikož jsme měli jen jedno auto, počítal jsem s tím, že pro něj poběžím. Bylo sice hrozné vedro, ale na začátku jsem se hodně napil a cesta vedla často ve stínu. Spíš vadil nedostatek tréninku. Ale potvrdil jsem si, že v případě nouze jsem schopen podobné "běhy pro něco" zvládnout.

Že by keš?

Vidím ji! 

Pavouci do lodi, teď!

Loguji a zároveň držím loď - core training. :-D

No a taky jsem si byl v půjčovně půjčit na zkoušku koloběžku, ale to je zase jiný příběh. :-)

zkouška koloběžky


3 komentáře:

  1. Paráda já nemám 50 keší za celou dobu a ty je najdeš za jeden výlet, pane jo, zjevně dobrý oddíl to se pozná odborník.
    Ať se daří!
    Mm

    OdpovědětVymazat