neděle 14. listopadu 2010

Týden 8. - 14.11.

Tento týden byl podobný minulému. Snaha být na novém kole co nejčastěji, ale zároveň nezanedbávat normální trénink.

Po pondělním volnu následovalo úterní tempo s kámošem. Dali jsem obě šestky o trochu rychleji proti plánu (4:45/160 a 4:47/162), ale měl jsem toho pak dost.

Spaní nakonec dopadlo jak trenér předvídal.
Já s kolem v ložnici a Zuzka s Bárou v obýváku.
:)

Ve středu ráno jsem chtěl prozkoumat jednu lesní cestu, ale ve tmě jsem nenašel odbočku a tak jsem jel jezdit po Bedřichovském lese. Chtělo by to lepší světlo, abych mohl jezdit rychleji. Cestou z lesa jsem dojel mále do kravína, ale pak tam naštěstí šlo odbočit na nově zbudovávanou dálnici. Večer jsme stěhovali staré postele a pokládali koberec, tak jsem místo plavání jen chvíli tahal gumy.

Ve čtvrtek ráno zase na bika, tentokrát do běžkařského areálu ve vesci. Ale tam nic moc. Buď asfalt nebo vysoká tráva a nepřehledný terén. Po rozednění už to bylo lepší.

V pátek ráno pršelo, tak jsem zůstal v posteli a večer v bazénu dal motiv ze středy, tj. 2x800m. Šel jsem to s packama a taky jednou nebylo narváno, tak to byl fajn trénink. Časy 15:36, 16:43. Snad jsem se v prvním úseku nesekl o sto metrů. :-)

V sobotu ráno stupňovaný běh 9km po 5:10 + 7km po 4:49 + 6km po 4:39 + 1km výklus. Zase s kámošem. Zdenda mě trochu hecoval, tak byl konec asi kolem 4:30, jinak by to bylo pomalejší. Odpoledne vyjetí a protože jsem si zapomněl klíče od bytu, tak jsem jel hledat Zuzku, která šla mezitím běhat. Na druhý pokus jsem ji našel, ale kdyby vyběhla o pár minut později nebo já vyjel o chvilku dříve, tak se mineme.

V neděli jsem vyrazil zase na dlouhou mtb vyjížďku na Ještědský hřeben (správně se to jmenuje Ještědsko - kozákovský hřbet, ale kdo by se s tím vypisoval) a plánoval jsem dojet až do Jítravy. Ale to bych pak musel jet domů vlakem nebo přespat někde v lese. Už takhle to bylo na 5 hodin. Chtělo by to cestou nějakou hospůdku s teráskou a nealko pivem. Fakt jsem na něj měl dnes chuť. :-) Navigace v mobilu je výborná. Mám to v takovém pouzdru na paži (skoro jako Predátor :)) a když si nejsem jistý, kouknu a vidím, že jedu jinou cestou, než jsem si doma naplánoval a vrátím se. Dříve jsem pořád lovil mapu a stejně mi to moc nepomohlo. Na cestách bylo všude bláto a tak jsem udělal Šewymu jednu pěknou bahenní fotku:


Na Ještědu foukalo jako vždycky a byly tam hromady turistů i "turistů", co přijeli autem. Odpoledne jsem šel ještě do sauny a před ní si zaplaval 500 metrů znak jen tak regeneračně. V sauně jsem se zvážil a mám už jen 77,2kg, tak jsem si cestou domů mohl koupit na oslavu Romadůra.

Ještěd dobyt. :)


9 komentářů:

  1. Njn holt trener ma zkusenosti :P Hele opet dobry tyden, jediny co bych vytkl sou ty packy, na 800m ten zaber u tebe musi vypadat strasne. Podle me bys je mel davat max na useky do 200m IM

    OdpovědětVymazat
  2. Ja ci taky >5h kola, ale nepustej me...:-)) No jestli ta vaha je po saune, tak si klidne kilicko nahoru zase prihod...:-) Ty jo, pri Tvy vysce mit 77 je uz solidni ne? To byla moje nejnizsi vaha jaky sem v posledni dobe dosahnul a to mam jen 182.

    OdpovědětVymazat
  3. IM: OK, kdyžtak to ještě proberu s plavčicí.

    Majk: nepřihodím. V té sauně vypiju sedmičku mattonky a tolik nevypotím. Navíc se tak vážím vždy a tak to je relevantní údaj. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Majk: A solidní to je i není. Necjci to nějak zdlouhavě rozebírat, ale 77kg je na mě prostě už vyžraná váha. Mám na to špekový test. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hmm, to u nás bych v obyváku skončil já a manželka by byla v ložnici :-)..
    Ale pěkně ti to běhá, to bych chtěl také :-).
    A není to náhodou svalová hmota co máš navíc, pak by to mělo být v pořádku ne :-). Já měl 77 kg naposledy na střední v prváku :-).

    OdpovědětVymazat
  6. Sem si tech 23km v tempu pod 5min/km vsimnul az ted, to Ti ordinuje trener takovydle veci na podzim? No toto...:-))

    OdpovědětVymazat
  7. majk: Z pomalých běhů mě bolí okostice, z těhle rychlejších ne. Tak toho musíme využít. :-)

    Aldaman: Ne, svalová hmota to není. Možná tak jedno kilo. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Díky, konečně pořádná fotka, takle už to vypadá jako pořádný bajkování. Uděluji jedno bezvýznamné plus. :))
    Ty vado téma váhy, 77 jsem měl loni možná, teď už o deset víc, ale zase já mám 193. Konečně už nevypadám jak z koncentráku. :)) Na druhou stranu, ten běh je nějaký těžkopádnější.

    OdpovědětVymazat
  9. Advid: To je zajimava informace ze kdyz bezis rychle, boleji Te okostice mene. To behas asi tak rychle, ze se nohy zeme temer nedotykaji...

    OdpovědětVymazat