pondělí 31. ledna 2011

Týden 24. 30.1.

Tak konečně zase pořádný tréninkový týden. V pondělí jen trochu powerjógy, v úterý plánovaný běh 2x 5km po 4:30. Ale tepy byly po nemoci docela vysoko, tak snad se to zase zlepší. Ve středu 4x 400m kraulem s průměrem 7:55, což zase nic moc, ale pořád asi o 20 vteřin lepší než loni touhle dobou. Ale nějak jsem si pořád cákal do nádechu. Večer zase chvilka powerjógy.

Ve čtvrtek necelé dvě hodiny spinningu a tentokrát jsem si jel svoje bez ohledu na hudbu. Ke konci jsem se zmáčkl, ale první hodina a půl byla jen základní vytrvalost s delšími úseky "na hrazdě", v sedle i ze sedla. Žádné přiblblé skoky, running a podobně. :-) V pátek na bazénu dvě osmistovky za 15:52 a 15:59. V sobotu jsem byl na škole běžkování (skate), ale o tom bude zvláštní článek. Večer ještě chvilka prohřátí v infrasauně.

pohled z Jedlové

Na neděli jsme si naplánovali se Zuzakou výlet na Tolštejn a Jedlovou, ale selhaly nám oběma budíky a zaspali jsme. Naštěstí tam toho jelo víc a tak si Zuzka ještě trochu pospala a jeli jsme dalším spojem. Bylo tam krádné, slunečno a prašan. ve vlaku bylo spoustu běžkařů a pár turistů. Celý výlet trval něco přes dvě hodiny stihli jsme se podívat na Tolštejn, ranč 7D a Jedlovou. Z ní byly bezva výhledy na Lužické hory. Večer 500 metrů lehce plavání a pak sauna.

3 komentáře:

  1. No hele v neděli sem se pohyboval na běžkách pod Jedlovou, tos je mohl vzít a mohli sme spolu potrénovat :) To by měla Zuzka radost :D IM

    OdpovědětVymazat
  2. To by byla blahem bez sebe. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj funguje ti dobre ten mytreeenek...mne asi po roku uzivania zacal blbnut a uz sa z toho nedostal....vzdy ked to zapne zamrzne...aj som pisal ondrovy a nic.

    Drzim palce
    Nearly Ironman Tom
    http://nearlyironman.blogspot.com/p/o-mne.html

    OdpovědětVymazat