středa 11. května 2011

Kuotka projetá s novými koly!

A ještě k tomu v novém dresu. :-)

Po dříve popsaných lapáliích jsem včera odjel první trénink na závodních kolech a pocitově to bylo super. Tvrdá data pro srovnání bohužel nemám, protože stejný úsek jsem jel jen na Šírerovi a ne na Kuotě s tréninkovými koly. Navíc to bylo minule 2x10 a včera 2x15, takže jsem si sice v rámci těch patnáctek změřil desítku na stejném úseku, ale porovnat to moc nejde. Nicméně i tak byl první úsek o půl minuty rychlejší a druhý o minutu a půl. Tepy byly v obou úsecích nižší o cca deset tepů, takže je to nějaká haluz. :-) To být kolem nemůže. Buď únava, nebo počasí nebo cokoliv jiného. Ale tak či onak, s kolem v závodním nastavení jsem spokojen. Mimo to krásně hučí. :-)


Jediné, z čeho mám trochu obavy je počasí na Krušnomanovi. Nemám u karbonových zkušenosti s bržděním v mokru a nerad bych skončil někde ve škarpě.

Nový dres je od Orcy, aby mi ladil s neoprenem. :-D Ba ne, ale prostě se mi líbil, má bílá záda, což je praktické a zatím to vypadá, že je i vložka kompatibilní s mým zadkem, sedlem a delší kilometráží. Jen v případě, že bych si potřeboval odskočit mám smůlu. Ale to se mi na závodech nestává a i kdyby jo, tak těch pár vteřin mě nezabije.


Konec chvilky s reklamou. :-)

4 komentáře:

  1. Jen ty kola poradne testuj, koukal jsem na ne a za tu cenu je to teda velky lakadlo, jeste ze letosni rok nejsem triatlet :)
    Z.

    OdpovědětVymazat
  2. Koule do prava, to je dobrý, ale kde jsou buchtičky? :)))
    Když to tak vidím, měl jsi i dopředu pořídit ten vyšší ráfek.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak co Krušnoman? Ještě jsi nerozmrz? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vydrž vydrž, ještě jsme v Klínech. Jedeme domů až dnes. Jinak tedy kroupy byly. :-)

    OdpovědětVymazat