pondělí 14. listopadu 2011

Týden 7. - 13. 11. - Zase makám

A je to tady, v pondělí jsem celej nadrženej vyběhl a odklusal si 9 kilometrů. Odpoledne po práci na hodinu a půl na kolo a tělo nějak nechtělo jet pomalu, tak to byl takový cyklofartlek.

V úterý plavání - nic moc a odpoledne sauna. Snad už teď bude plavání bez přerušování a bude nějaké zlepšení. Nejdřív to byla infekce a přes týden bez plavání, pak volno po sezóně a pokaždé jde plavání do háje. Přitom u běhu a kola to bylo i po 14 dnesch přestávky v pohodě a pokračuju tam, kde jsem skončil. Ale to plavání asi pozná, že ho nemám moc rád a mstí se mi. :)

Ve středu lehce plavání na techniku a večer se Zuzkou Conconiho test. Ve čtvrtek se mi povedlo vyjet na dvě hodiny na kolo, ale na silničce už je docela zima. Ale ještě to chvíli půjde. Večer jsme se Zuzkou byli v IQ parku. :-)

Kdo si hraje - nezlobí. :-)

z výstavy Járy Cimrmana

V pátek ráno opět bazén, tentokrát 2x400K s piškotem a pak 4x200K bez něj. Po bazénu jsem skočil ještě do posilovny, ale bylo to letos poprvé, tak jsem to jen tak odšolichal, aby mě pak všechno nebolelo.

V sobotu 20km volný klus s objevením nové lesní cesty a zbytek dne volno. Na neděli bylo naplánování opět plavčo a dvouhodinové kolo. Protože jsem dlouho neseděl na biku, tak jsem se rozhodl jet do Jizerek - letos možná naposledy. A dobře jsem udělal. Bylo tam nádherně, teplo a ani nefoukalo a když už, tak teplý vítr. Dalo to skoro 60 kilometrů.

Zima klepe na dveře.

I když to tak někde nevypadá.

bez komentáře :)

Smrk ze Smědavské hory

přehrada Joseův Důl

Odpoledne pak ještě plavání s piškotem, ale jak jsem začal plavat bez něj, chytly mě křeče do stehen (předek, zadek i po straně :) a bylo po plavání. Tak jsem plánovaný motiv dokočil s piškotem.

16 komentářů:

  1. Obdiv. Jen doufam, ze jsi neplaval i v te prehrade:), to bys jak Machy.. Tak do toho! MSF! 12:)

    OdpovědětVymazat
  2. A co se ti na plavání nelíbí, jeden z mála sportu, u kterého můžeš ležet :-))).
    A když už jsi zahájil přípravu, jaké jsou na novou sezónu plány ? Aldaman

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný :)
    To je šílený co ti mladí dneska vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  4. aleš: Moraviaman a tak podobně. :D

    Diskomfort u plavání mi vadí víc než u běhu nebo kola. Ale máme s trenérem tajnou zbraň na příští sezónu, tak se s Majkem těšte. :-D

    OdpovědětVymazat
  5. By me spis zajimaly ty dalsi tajny prekvapeni. Jestli to bude jak s prvni zbrani, tak nevim z ceho budu brat a fungovat, protoze kde nic neni... :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Hele ale ta první tajná zbraň je docela v pohodě. Sice jsem dnes u motivu 500KPiš + 400K + 300KPac + 200KPac + 100KPac/10 nádechů tu čtyřstovku odplaval za 8:14, jak mě bolela ramena, ale co bolí to sílí.:) Jsem na sebe zvědavý na kempu. Kdybych byl ve třetí skupině, jako v roce 2007, tak by to byla pohoda. Kraulové nohy na boku už umím. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Neboj, řeknu zítra Jardovi, jestli tam bude, ať se na tebe pořádně podívá :-)). Zatím nevíš co je bolest :-D.

    Já už se těším teď, co to bude za novinku :-). Já zatím žádnou novinku nechystám, plavu, běhám a jezdím na kole :-)))

    OdpovědětVymazat
  8. Jarda na mě koukal v Alpách, tak jsem jeho poznatky zakomponoval a teď musím zamakat na síle, jinak se nikam nepohnu. Ale třeba se ještě nějaká drobná nedokonalost v mém stylu na kempu projeví . :)

    OdpovědětVymazat
  9. Myslím, Davide, že mám dobré oči. Zdá se mi, že nám něco tajíš... :-)
    Podle fotky Zuzky bych řekl, že si pomalu skládáš kolíbku, není-liž pravda?
    Ty kanče jeden! :-)
    Chlapi, hlavně regenerace, hlavně rege.
    Tom

    OdpovědětVymazat
  10. Nic netajím a ještě nečekáme. Takže Zuzka asi nebude ráda... :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to promiň, ten boční pohled mě jako znalce od fochu trochu říkal, jestli by to nemohlo bejt :)
    Inu, holt fotka není realita.
    Ale souhlasím: kdo si hraje, nezlobí, to je jasná věc.
    Že se mladé paní omlouvám.
    Tom

    OdpovědětVymazat
  12. Ale zase možná bude častěji chodit běhat :D

    OdpovědětVymazat
  13. To tedy nebudu častěji běhat, ale budu si zapínat svetr nebo kontrolovat, co sem David dává nebo přestanu jíst čokoládu. Drbny.:o)

    OdpovědětVymazat
  14. Jednou se do Liberce prestehuju, mate to tam krasny, vse potrebny k treninku na dosah. Na tajnou zbran se tesim, doufam ale, ze si pri vybehu z vody udrzim aspon malinky naskok, na kole ho jeste malinko vylepsim, a sbihaci drama se bude konat nakonec. Jinak s Tebou nehraju...:-)
    Koukam ze sou ty vsichni nateseny na maly Advidky a male Advidky...:-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ty jsi taky koukám ranní ptáče. :-)

    OdpovědětVymazat
  16. to Majk: :-D To snad ani neéé :-D Já si jen vzpomněl na svou manželku, že jsem prvně taky nic netušil. Furt na tréninku, na závodech. A až docela za 5 minut 12 jsem se dovtípil, že můj kamarád, co nám zatim doma dělal podlahu, mi přivedl ženu na mlíko a já vůl, nic nepoznal.
    Tom

    OdpovědětVymazat