neděle 18. prosince 2011

Týden 12. - 18. 12. - Králem bílé stopy :)

Další, tentokrát hezky pestrý, tréninkový týden je za mnou. Plavání rozepisovat nebudu, tady je dost podrobně.

V pondělí ráno plavčo, odpoledne power jóga a večer necelá hodinka a půl na spinneru. Zrovna, když jsem končil, tak začal instruktor pouštět pěkné písničky, ale já měl v plánu maximálně hoďku a půl, tak jsem to zabalil. Naposledy jsem to jel na tepy, čtvrteční spin už jsem to tolik nehlídal.

V úterý ráno opět bazén, pak posilovna a večer doma gumy. Při plavání jsem se zase natočil, ale o moc lepší to není.

Na středu byl naplánován jen volný běh s rovinkami a večer jsem si přidal doma trochu cvičení. Tentokrát jsem nechal radši Báru doma. :-)

Ve čtvrtek ráno mě v bazénu bolely ruce po úterní posilovně, ale nic hrozného. Večer před spinningem jsem ještě šel na chvilku pilovat techniku a dobře jsem udělal. Nevzal jsem si totiž cyklokraťasy a tak jsem dvě hodiny spinu odjel v plavkách. Alespoň, že jsem si nezapomněl vazelínu a tak to docela šlo, ale druhá hodina byla stejně hodně ze sedla. Od instruktora jsme se dověděli, že vytrvalost se trénuje až od 3,5 hodin. Hm, asi dobrej oddíl. :-D

V pátek ráno pro změnu zase plavání (nechápu, jak může někdo plavat každý den :)). Byl jsem takový vláčný a tak jsem se ani nesnažil o rekordy a radši se zaměřil na polohu hlavy.

Na sobotu byl naplánovaný dlouhý běh, ale taky rodinná oslava a večer Vánoce před Vánoci, tak jsem si dopoledne odběhl, co šlo (14km tempem 4:46) a pak jsme šli pěšky na Českou chalupu. Tam jsme se najedli, předali dort, který Zuzka upekla a šli společně pěšky oklikou do Liberce.



V neděli ráno jsem vyrazil poprvé v téhle sezóně na běžky. Počasí bylo ideální, lidí přiměřeně a kupodivu mi to na poprvé i docela šlo. Nechtěl jsem být zase týden KO, tak jsem si naplánoval trasu dlouho jen 17km. Když jsem se blížil zpátky do Bedřichova, podle času jsem si říkal, že bych mohl stihnout autobus v deset hodin. Tak jsem přidal a opravdu jsem ho stihl. Byl jsem tam dvě minuty před jeho odjezdem, při sundávání lyží jsem hodil záda (proto se tento report nejmenuje "Poprvé na běžkách a bez pádu") a nějaký chlapeček se mi smál.

14 komentářů:

  1. Dort je famozni! (Treninkove usili samozrejme taky, ale to uz ani nepisu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na plavání každý den si v pohodě zvykneš a pak už tě to bude jen bavit :-). Podívej se na mě :-D. A ten dort je luxusní, by se tím mohla Zuzka živit :-).

    OdpovědětVymazat
  3. 4x tydne plavat! Za chvili tu bude jecminek psat neco o sprtech...:P
    Hele co to ten ridic drzi v ruce? To asi bude mit nejakej vyznam ne? Nebo je to tajny? :-)

    OdpovědětVymazat
  4. To je mapa. Na druhé straně drží spolujezdkyně kelimek s kafem.:)

    OdpovědětVymazat
  5. jojo, další plaveckej šprt Majku :-). Jinak 8 hodin indoor aktivit, z toho by mě fakt piclo. Klobouk dolů před Tvou disciplínou Davide!

    OdpovědětVymazat
  6. Plaval jsem o víkendu 2x1500 na čas a protože mě vrtalo, jak je to dlouho co jsem tuhle vytrvalost šel naposled, mrknul jsem do starého tréninkáče a vypadlo na mě, co jsem plaval na univerzitě, když jsem se chtěl zlepšit (začal sem tenkrát na 1500 přes 30'). Můžeš být Davide v klidu, chodíš sice 4x týdně, ale je to pohoda, já tenkrát plaval 20-25km týdně 6-11 fází. Takže si užívej, že toho máš pohodově málo :) IM

    OdpovědětVymazat
  7. Kdybys místo vytahování napsal slíbené inovace v tréninku, bylo by to lepší. :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Ty hory tak blízko, ty Ti kurvafix moc závidím. :) A to že jsi stál už na běžkách snad ještě víc.

    OdpovědětVymazat
  9. Davide, moc bych nedráždil hada bosou nohou :-D
    Jirka

    OdpovědětVymazat
  10. Jirka: :-) No já Michalovi včera psal, ať prozradí víc a on že nemá čas, že napíše večer. No a pak na to asi zapomněl a pak tady napíše tyhle Phelpsí objemy. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Kluci nestíhám, nestačím, hroznej blázinec před Vánocema, ale napíšu brzo nebojte sss sss :D IM

    OdpovědětVymazat
  12. Davide, je to sice mimo moje chapani:), ale uz jsem se s tim popasoval:). Proste mam urcity prevodni faktor:). Muj vrchol v priprave je tak nekde kolem 100km tydne (beh) plus minus, ale ty tvoje flaky na vsech frontach.. Holt mladi!:) No a my ostatni proste mame prepocitaci pomer:). At ti to dobre triatlonuje! MSF! 12:)

    OdpovědětVymazat
  13. 12: Plánujeme děti, tak musím bušit do zásoby. :-D

    IM: V pohodě, pusť si tohle: http://youtu.be/04ojyA9ytVE :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Davide, bezici stin tusim prohlasil, ze deti, rodina a zmatky jsou nejlepsi priprava na ultra:). Nerozumím tomu, ale asi to bude platit i pro IM:). Drzim palce.. 12:)

    OdpovědětVymazat