pátek 1. června 2012

BĚHÁM!

Mám radost. Už zase můžu běhat. Teda vlastně nemůžu :), ale běhám a nic mě nebolí ani při běhu, ani po běhu a ani druhý den ráno.


Poprvé jsem vyběhl v neděli, ale ještě jsem to tajil, protože jsem nevěděl, jestli se to nějak negativně neprojeví. Nejdřív jsem popoběhl při venčení Báry a když to bylo dobré, zkusil jsem se obléknout do běžeckého a vyrazit na cyklostezku. No a šlo to dobře. Čekal jsem to po měsíci a kousek bez běhu horší. Chvílemi jsem byl jak z divokejch vajec a lapal jsem po dechu, ale bylo to prima. :-) Deset kilometrů mi ale napoprvé bohatě stačilo a hlavně jsem nevěděl, co to udělá.

Podruhé jsem vyběhl ve středu a to mě nohy bolely od začátku. Nejdřív vnitřní strana stehen, pak stehna nad koleny, posléze zadní strana stehen a nahonec lýtka. Po doběhu pro změnu třísla. Asi to byla taková kontrola přítomnosti všech potřebných svaů, kontrola proběhla a už to bude dobrý. :-) Ve středu jsem si dal v rámci výklusu asi 600 m naboso, pak umyl nohy v přehradě a v botech doběhl domů. Tentokrát celkem  17 kilometrů.

A vážně nejsem normální. :-) Běžet Silvu "samozřejmě" nepřipadá v úvahu, nemluvě o tom, že je uzavřená registrace. Ale udivuje mě, že mě ta myšlenka vůbec napadla. :D

Jdu běhat... :-)

6 komentářů:

  1. Clovek napada veci... :)) Mam radost, ze uz dobry, at to vydrzi :)

    OdpovědětVymazat
  2. ty jo, nohy jak háky do betónu ;-). No ale na Silvu jsi měl jít, víš jak to říkal frajer Luke.

    OdpovědětVymazat
  3. Měsíc do Otrokovic, to bude dobré, teď ještě něco odplavat. IM

    OdpovědětVymazat
  4. JM: No film jsem viděl, ale nevím teď co myslíš.

    OdpovědětVymazat
  5. No Silva! Uz to tady je..:) Nakonec musim vydrzet ji behat.. do roka do dvou let to bude koukam "rodinnej" podnik, sami znami a kamaradi.:). MSF! 12:)

    OdpovědětVymazat
  6. myslel jsem Davide legendární hlášku: "Frajeřina je nemít na to!" :-))

    OdpovědětVymazat