pondělí 27. srpna 2012

Týden 20. - 26. 8. - Ikea místo Pilmana

V pondělí po Lužických sedmistovkách jsem šel na přehradu zkusit, jestli ta šílená rýma a střevní problémy opravdu byly z plavání v ní. Byly. :) Uplaval jsem asi jen 700 metrů a rýma pak asi tři dny.

V úterý jsem jel podebatovat za taťkou na zahradu, takže spíš jen takové kratší vytočení nohou. Ve středu jsem odtahal gumy a pak šel zkusit běh. Ale pořád mě ze závodu bolely paty (svaly už tolik ne) a tak jsem přecházel na špičky, což je v botách s vysokou patou docela výkon. :) Dalo to tři kilometry, takže fakt pidi výběh.

Ve čtvrtek jsem se jel s kamarádkou vykoupat na Černou Nisu a moc jsem tomu nedal (asi 300m), ale aspoň něco. :). Na večer byl domluvený společný pětiprsťácký výběh, kam bylo přihlášeno 5 lidí. Nakonec jsme byli dva. David rodil, Míla má něco s achillovkou a Iva měla hodinu HEATu, na kterou mě lákala. Nemusím mít všechno. :) Ale běh byl i ve dvou parádní a běželo se nám tak pěkně, že jsme uběhli docela dost. Celých 8 km. :) Na to, že jsem do té doby přes špičku uběhl jen necelé 4 km je to dost. Až bych řekl nerozumně moc. Ale Lužičky mě zocelily :) a snad i díky pravidelné masáži okostic Koňskou mastí po běhu bolely jen trochu. Ale tenhle týden je asi zase pošetřím.

V pátek jsem vyjel na kolo s tím, že to bude buď rozjetí před Pilmanem a nebo zjistím, že nohy ještě nejsou zregenerované a na Pilmana nepojedu. Nebyly. Ale když už jsem věděl, že nepojedu, aspoň jsem dal trochu rychlejší trénink.

V sobotu jsem nabral směr Praha a několik hodin jsem řádil v Ikee. :D Přeci jen, nový byt je potřeba zařídit a zařizování v programu Sweet Home 3D je sice fajn, ale koupit si něco opravdového je lepší.  Koupil jsem si hrnec, 4 skleničky, deku, dvě stoličky Marius, otvírák na víno, nářadí, příbory a čokoládu. A hlavně jsem okoukl naživo některé vybrané výrobky a některé na mém seznamu zůstaly a jiné jsem vyřadil. Večer ještě gumy, abych neměl černé svědomí. :)

Abych ten sport tolik nezanedbával, koupil jsem si v neděli v Decathlonu 3/4 běžecké elasťáky. Ba ne, už ráno jsem byl běhat, i když to nebylo žádné závratné tempo. Ale 15 km dobrých. Z Dekáče jsem to vzal do Sika, kde bych si nic nekoupil, ale prohlédl jsem si koupelny a vzal katalog. Pak jsem mrkl na koberce a lina, protože nejsem ještě rozhodnutý, jestli koberec nebo lino a na něj menší koberec. Doma chodím bos, tak by lino asi studilo. Ale ještě uvidím. Zbytek neděle jsem studoval koupelny. :)

Musím říct, že jak teď obíhám papíry ohledně bytu a vybírám vybavení, tak nemám na trénink ani pomyšlení. Sem tam se sice dokopu, ale žádná sláva. Usínám s myšlenkou na obývák a probouzím se s myšlenkami na koupelnu. :)

Tak aspoň jedna bonusová fotka ze Sedmistovek od Dana Orálka.



6 komentářů:

  1. No jo, a já tě s netrpělivostí vyhlížel a ty se flákáš v Ikea :-(. majk také nikde, ale ten to říkal předem a Michala jsem zahlédl jen v autě jak příjížděl, na kole ho marně hledal ve startovním poli a po závodě už bylo jeho auto pryč a ve výsledcích DNF :-((.
    No co se dá dělat, letos se už nikde na triatlonu nepotkáme :-)).

    OdpovědětVymazat
  2. Sám jsem do toho pátku nevěděl. Říkal jsem si, že škoda zaplaceného startovného, ale za cestu a spaní by to byl další litr a za pozávodního stavu těla by to bylo fakt jen na ujetí a to nemělo cenu. Navíc hlásili déšť. :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Tý jo, Ty jsi jel sám z vlastní vůle do Ikea? Já zařizovat byt pro sebe, tak tam mám matraci, věci naházené na hromadách a čekám, až si někde nabrnknu nějakou kreativní sílu, co to za mne vymyslí :-) Do Ikea a podobných věcí zajíždím zásadně pod nátlakem a to dlouhém :-)

    OdpovědětVymazat
  4. JM: Mě to baví.:) Uz mám v podstatě vymyšlený celý byt a jak budou peníze, budu dokupovat vybavení. S tou kreativní silou by to taky mohlo být na dlouho a navíc na jedné matraci mezi bordelem by to nebylo ono.:-D Co jsem zatím vyzjistil po známých, tak hlavní je pro ženy pěkná koupelna. Jak je hnusná, žena mizí v dáli. Pokud vůbec dá-li. :)

    Ikea byla prima, ale neměli tam pro mě jídlo.:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mé zkušenosti z letošní liberecké (ale i jablonecké) přehrady jsou úplně stejné. Vždycky po plavání šílená rýma, která vymizela vždy až po několika dnech. S tím jsem se předtím nikdy nesetkal. Dobrá na trénink byla (a stále je) naopak Fojtka, Černá Nisa nebo Šolcák u Raspenavy.
    Honza

    OdpovědětVymazat
  6. koukam ze Ikea zaklad dobreho vztahu:)! tedy vidim to vsude..:)
    drzim palce, at ten zavod se zarizovanim bytu zvladnes!!!:) ... pry je to na delsi trat:). msf! 12:)

    OdpovědětVymazat