pondělí 20. ledna 2014

Přechod Jizerek a nějaké to běhání po kopcích

Hned v pondělí se zadařilo a přišel jsem o kus kůže na dlani. Už ale vím, proč si tam gymnasti dávají proužek z obvazu. :)

nešikovný maso musí pryč :)

s Ondrou na vyhlídce :)

V úterý večer jsme vyběhli s Ondrou T. a sice za tmy, ale i tak jsme si za svitu čelovek parádně zaběhali.Ve středu jsem si chtěl dát něco rychlejšího (pod 5 min/km :-) a tak jsem zvolil cyklostezku. Tempo 4:38 mi prozatím stačí a na jaře uvidíme.

z pátečního běhu

Ve čtvrtek bylo běžecké volno a jen jsem cvičil a byl v sauně. V pátek mě čekal přechod Jizerek s kamarády, tak jsem se šel ráno proběhnout po lese, abych si pak v práci odpočinul. Začali jsme v hospodě v Liberci, pokračovali v hospodě v Hejnicích a pak se konečně vydali na tůru. Oproti tradiční cestě jsme si to malinko prodloužili, ale nikomu to nevadilo a všem se to moc líbilo. Jen tedy jedna šikula si vzala neprošlápnuté boty a docela trpěla, ale každý svého štěstí strůjcem... Nejzábavnější úsek bylo překonávání vodního toku vedle zbořené lávky. Naštěstí nás bylo na druhém břehu stejně jako na začátku. :) Občas malinko sprchlo, ale po půlnoci už bylo jasno a skoroúplněk a šlo se pěkně.


stoupání

překonávání Štolpichu

jsme všichni :)


Do Liberce jsme dorazili kolem druhé hodiny ranní a v půl třetí už jsem byl tuhej. Na sobotu jsem žádný běh neplánoval, ale bylo tak krásné počasí, že jsem neodolal a vyběhl. Plánoval jsem nějakou rovinku, ale nějak se mi to zase stočilo do kopce. :) Odpoledne mě ještě kámoška vytáhla na procházku a díky ní jsem objevil novou cestu do Rudolfova, kterou jsem druhý den hned proběhl. Tedy jeden ten úsek se běžet nedal, ale zbytek jo. :)

ze sobotního běhu

Místy to bylo úplně bez sněhu a místy ledovka. Tam to bylo o hubu, ale byly to v součtu maximálně 2 kilometry. Asi poprvé jsem v lednu běžel po hrázi Černé Nisy a když jsem doběhl k Jezírku, potkal jsem Veverku libereckého s psíkem.

Černá Nisa

Jezdec (tady máme tu fotku s Ondrou :)


2 komentáře:

  1. Davide, to je vyzva.. Nocni beh.. Ovsem, predstava, ze po pulnoci dobiham domu.. Deri se muze pominout:).. vsichni kolem vzhuru..:).. Mozna by se mi mohlo stat neco moc oskliveho!:)
    Tak si o tom jenom necham vypravet.. MSF! 12:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neblázni, to byl pěší přechod, ne přeběh. :-)

      Vymazat