pondělí 17. února 2014

Lenora mě zmohla

Netuším z čeho (že by sobota? :), ale padla na mě taková nějaká únava a nic se mi nechtělo. Poprvé jsem tedy vyběhl ve čtvrtek. Ze začátku to moc nešlo, ale pak si nohy rozpoměly na běh a šlo to. :) Další běh v sobotu, ale zato s kopci a téměř 34 km.začátek trasy byl v protisměru k trase, co jsme běželi minulý víkend s Ondrou. Pak přes Kryštofovo údolí na Buk republiky, kde bylo postaveno asi 7 stanů a jejich obyvatelé právě zasedávali k snídani. Potom proběhnutí pod zříceninou Roimundu, setkání s paní s motorovou pilou a psem ve svetru a pak dále z kopce až na silnici z Bílého Kostela do Hrádku nad Nisou. Pak jsem to doklusal do Chrastavy a sedl na vlak. Za týden tedy jen 50 km běhu. Budu muset přidat. :)

cestou na kopec

Tady to fakt rozkoš byla, protože už to dále
bylo jen z kopce a nebo po rovině. :-)

V neděli jsem byl na parádním výletě přes Ještědský hřeben. Šli jsme z Hodkovic do Machnína se zastávkou na Pláních, kde jsme si dali oběd. Nahoře na Ještědu ani moc nefoukalo. Z něj pak dolů po červené na Výpřež a pak nejhezčí úsek cesty po zelené na Černou horu, Rozsochu a pak Karlovskými bučinami na Hamrštejn, kde jsme výlet zakončili lázeňskými oplatkami. :)

stoupání na Ještěd

 Karlovské bučiny
 s Aischou :)

a její paničkou :)


chudá tabulka :)

9 komentářů:

  1. ...v první chvíli jsem četl - "Leona" mě zmohla :-) ... víš co psal Honza, je potřeba používat správná slova - třeba - tento týden byl plánovaný jako relaxační a plán jsem dodržel... ale po pravdě taky čekám, kdy mě zmůže Leona nebo Lenora ... zatím se tak nějak držím...(minulý týden 106km / +1793m).

    RS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lhát se nemá. :D Žádný relaxační týden. :)

      Není 106 km zbytečně moc? To běháš i ze spaní, ne? :-D

      Vymazat
    2. ...doháním co jsem posledních 20 let zanedbával :-) ...co se týká toho spaní - je fakt, že tak minimálně půlka km je naběhaná v době 20:00 - 24:00 ...
      RS

      Vymazat
  2. V první chvíli jsem četla Leona mě zmohla - Richard mi to sebral :-DDDDD Úplně ve mě hrklo :oDD Mě zmohla chřipka či něco takového, ach jo.

    OdpovědětVymazat
  3. Je dobre, ze si to umis uzit..:)
    Zase to vypada, ze budes mit na pobihani dobryho ctyrnoheho "kouce"...Aischa vypada, ze te pekne prozene!! A ne ze ne! :)
    MSF! 12:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to potomek Vižly a Pointera, tj. saňový pes a mlže běhat do aleluja. Těším se na společné běhy. :)

      Vymazat
    2. :) jjo, vypada, ze by dokazala znicit nekolik bezcu zaroven..:)
      Budes mit neskutecnou formu..
      Mimochodem, moc hezky novy design blogu:)... Koukam, kopecky a bezec..
      At se dari! 12:)

      Vymazat
    3. Jo jo, Leona se nezdá. :D

      Vymazat