středa 1. listopadu 2017

Víkend v Ústí

Teď je u nás pořád hnusně, prší a padají větve a tak je čas na sepsání vzpomínek na víkend v Ústí u Buba a Jany. Víkend to byl senzační. Oslava byla dokonce dvojitá (pátek a sobota) a po hospodě se ještě pokračovalo u nich doma. Ale to už jsem byl trochu KO a usínal jsem. :). Bylo moc prma vidět staré známé i potkat nové.

V sobotu jsem si prošel po keškách Ústí a okolí a počasí vyšlo bezvadně. Navštívil jsem Mariánskou skálu, lom, centrum, Větruši, popraviště, Vaňovský vodopád, Vrkoč, Masarykova zdymadla a Střekov. Nejhezčí byla asi cesta z Větruše k vododopádu s výhledy na zdymadla a Střekov. A líbila se mi cesta lanovkou za 16 Kč. :-) Jen škoda, že byl od rána opar (smog ?) a trhat se to začalo až když jsem se vracel.

z Mariánské skály

na mostě

popraviště

cestou z Větruše...

...k vodopádu

vodopád

na Vrkoči

panorama

Střekov od zdymadel

Větruše cestou zpět

a v hospodě :-)

A ještě jsem vyfasoval spartathlonské pivo, které jsme si šetřili k dobrému jídlu a ta kombinace neměla chybu. Ještě jednou díky!

pivo a sojové výpečky

Taky trochu běhám, protože na koloběžku je hnusně a brzo tma a jezdit v blízkém okolí mě nebaví. Takže se raději budu trápit při běhu než si kazit radost z koloběžky. Ale ono to zase takové trápení není. Občas to je i fajn. Tyhle fotky jsou z "čistícího" běhu, kdy vlivem silného větru popadalo spoustu větví a já na sebe vzal roli čističe silnic. :-) Taky jsem otestoval nové podzimní elasťáky na koloběžku. Tedy ony jsou na běh, ale koupil jsem je na koloběžku. :-)

Černá nisa


být viděn
(pro Pulce :-) )


V otužování s kamarádem Jirkou úspešně pokračujeme a už se nám nabalují další nadšenci. Jednou jsme byli už ve čtyřech a v tom jedna žena. Jen jsem už opustil plavání s potápěním hlavy, protože mi jednou hlava nastydla. Kulich to jistí. :-) Naposledy měla voda 7,5 °C.

 


s Míšou a Pepou
všechny fotky od JIrky (www.zuzanekjiri.cz)

P.S. Měla babka čtyři jabka se vrací na scénu :-)

2 komentáře:

  1. Jsem rád, že se ti v Ústí a u nás líbilo :-) Víkend byl opravdu podařený hlavně zásluhou vás, kteří jste přijeli :-) To otužování mě mírně nahlodává :-) PS. Kulicha mám :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jde to i bez něj, ale s ním je to větší sranda. :D Já už se chtěl otužovat loni, zpovídal jsem Machyho v hospodě, ale pak to neklaplo. :) Začni a uděláme někdy otužilecký ITB sraz. :-)

      Vymazat