pondělí 14. ledna 2019

Otužovací dvojboj

Druhé letošní běžky byly o poznání rychlejší, i když padal čerstvý sníh a podle Jany to moc nejelo. Mně ale vyhovovalo, že to neustřeluje a jelo se mi pěkně.

příprava na běžky :-) 

Nová louka 

s Janou

A na víkend to vyšlo pěkně. V pátek udělali kluci a holky z Chrastavy další akci na koupališti a v sobotu byl opět otužilecký výstup na Ještěd. Akce v Chrastavě se vydařila, po koupačce na stole přistály obří panáky vynikající hruškovice, protože Zdeněk měl narozeniny. Po hruškovici jsme dostali bezva nápad jít ven hrát obíhanou ve stolním tenise. Nejdřív jsme si odházeli sníh a vrhli se na to. Trochu nám to na ledové vrstvě ustřelovalo, ale legrace byla. Po další rundě jsem se pomalu sbíral k odchodu, abych tam nezůstal na noc. :)

V lese bylo sněhu dost. 

dnes jen ve třech 


příprava

hrajeme



v teple 

I pro mě něco. :-) 

Maruška ukazuje kotníček. :-D 


Na Ještěd se nás vydalo opravdu hodně. Poměr oblečených x neoblečených byl tak 1:2. Výstup proběhl bez problémů, nikdo neumrzl a do restaurace jsme dorazili v plném počtu. Pořádně jsme se občerstvili a vydali se dolů. Měl jsem bezva nápad jít zpět po naučné stezce Padáky. Nejdříve jsme sice špatně odbočili a brodili se hlubokým sněhem, ale pak jsme se dostali na správnou cestu a brodili jsme se hlubokým sněhem na naučné stezce. :-)

Vyrážíme. 

takový Winter Spartan Race :-)






skoro nahoře 


iThinkBeer 

cesta dolů







A v neděli jsme si dali s Pájou a Kesi v dešti krátkou procházku.



2 komentáře:

  1. Ty vago.. Ja nez ti stihnu precist a okomentovat zapisek, ty uz mas dalsi!:). to je asi ten sok ze zimy!!:)
    Teda, jak jste sli nahoru, tak mi to malem pripomnelo tu ceskou vypravu na Snezku:)..
    Clovece, me skoro vic nez ta zima desi ten batoh v zime na holem tele.. Nejste potom odreni od popruhu.. U mych baglu to vede v podpazi a to se bojim, ze bych byl v zime hned odreny do krve..
    V kazdem pripade... smekam.. a ultra zdar! 12:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš tu česko-polskou, jak tři museli záchranáři snášet dolů nebo jinou? :-) Batohu na holém těle jsem se bál loni před sněžkou a měl jsem sebou mazání, ale nebylo to potřeba. Kůže zmrzne a ztvrdne. :-D A taky se ten batoh skoro nehýbe. Ať ti to běhá!

      Vymazat