úterý 11. května 2010

Týden 10. - 16.5.

Po odpočinkové týdnu zakončeném povedeným závodem následuje další volnější týden. Pondělí jen masáž, ale zato doma. :-)

V úterý ráno plavání s motivem 3x500/pauza 2'. Už při rozplavání jsem si říkal, že to vůbec nejde a první pětistovka za 10:32 to potvrdila. Sice mi pár vteřinek ubralo kličkování mezi lidmi, ale i tak špatný čas. Pak jsem se ale mohl přesunout do volné dráhy, kde jsme byli jen dva a čas se hned zlepšil na 9:57, což jsem fakt nečekal. A poslední úsek ještě malé zlepšení na 9:55, Takže nakonec spokojenost.

Ve středu odpoledne jsem měl předepsáno kolo a přes den vypadalo počasí všelijak, tak jsem do poslední nevěděl, jestli pojedu na silničce nebo biku. Nakonec bylo hezky, tak jsem vzal i Zuzku a jeli jsme. Zuzka mě příjemně překvapila, protože jela poprvé s nášlapy a ani jednou nespadla, přestože se říká, že na začátku spadne každý. Možná pomohl promyšlený trénink nacvakávání a vycvakávání na trenažéru. :-) Trochu jsme plánované 2 hodiny prodloužili, ale stálo to za to.

Ve čtvrtek ráno plavání s motivem 3x200K / mezi 20", 100P, 6x100K s packami / mezi 20". Tentokrát zase v sólo dráze s časy 3:46, 3:52, 3:50 a 1:39, 1:45, 1:48, 1:51, 1:52, 1:51. Večer pak kolo stejnou trasou jako ve středu, ale opačným směrem. Hodně foukalo, , ale na nárazově, tak to celkem šlo. Už si neumím představit, že bych to někde lámal bez hrazdy.

V pátek ráno jen stovky na rychlý nohy a večer balení na víkend a koncert Znouzectnost. Musím říct, že jak se mi ty jejich poslední písničky moc nelíbily (kromě těch z posledního alba), tak mě koncert mile překvapil. Hráli hodně starší věci a i nejnovější album Heavy Model se vrací ke kořenům. Po půlnoci jsme padli do postele a ráno v půl šesté jsme zase vstávali, takže houby regenerace. :)

Na víkend jsme jeli ke Dvoru Králové a tak místo naplánované silniční vyjížďky byl jen jakýs takýs plán trasy a vroucné přání, aby celý víkend nepršelo. Nakonec nespadla ani kapka, takže jsem dal v sobotu 70km na biku a v neděli dvacetikilometrový běh v okolí Chroustníkova Hradiště. Byla to příjemná změna a asi si to zase někdy zopakujeme.

Takže to byl takový odpočinkový týden po Krušnomanovi a od úterka do toho zase začnu bušit.

13 komentářů:

  1. jen bouchej :). V sobotu mi přišla vhod tvoje zkušenost dvojtého píchnutí z Moraviamana. Pro jistotu jsem ještě jednou po píchnutí zkontroloval plášť a ejhle opravdu zamaskovaný kus drátku. Co bych dělal kus za Žitavou nevím :).

    OdpovědětVymazat
  2. Sokoliku kudy jezdis na Zitau? Pres Hradek a nebo jedes pres jiny prechod, pry je neco blizko u Jablonneho??? IM

    OdpovědětVymazat
  3. na Zitavu znam dve dobry zkratky, jedna z Dolni Svetly pres skalky u Jonsdorfu, ta druha je pro drsnaky co maj radi jizdu do kopce, ta je z Horni Svetly, resp. pres chatu Luz. Doufam, ze nevadi, ze obe dve jsou tak trochu cyklokrosovy :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jinak teda podle mapy to vypada, ze fakt nad Jablonnym, z Petrovic je asfaltka az na caru smer Oybin (resp. Lückendorf), podle fotomap dokonce vypada celkem dobre, ale tou sem nejel, jen tu hruzu z Hradku..

    OdpovědětVymazat
  5. Jak říká Zombice. Z Jblonného do Petrovic prvotřídní asfaltka a bez provozu.Já však jel přes Hrádek a na MTB kvůli dešti . Je tam prý spousta dobrých cest, ale já to tam moc neznám. V neděli jsem jel z jablonného přes Heřmanice, Horní Světlou na Novou Huť ( vše výborný asfalt). Pak na Vansdorf ( jediný blbý úsek , kvůli provozu) Rybniště. Chřibská, Hřensko, Janov, Růžová, Č.Kamenice, Kytlice, Polevsko, Sloup v Č. ( od Sloupu už to byla domů do Dubnice jakžtakž rovina :)) Celkem 123 km, převýšení 1750 m. Fakt hezký výlet a pěkná trasa. Doporučuji. Michale následující víkend tu někde budeš ? Že bychom dali kolo.

    OdpovědětVymazat
  6. cus nn nebudu, zacinaji nam atleticky zavody, predpokladam, ze si taky smiknes za tyden Doksy 15? Jinak vetsinu te nedelni trasy znam, slusny kopecky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jo a ta asfaltka na Petrovice-Oybin je prujezdna i autem a nebo jen kolo?

    OdpovědětVymazat
  8. To se vám to v Čechách buší, když vám tam neprší a neteče voda pod okny :-(.

    OdpovědětVymazat
  9. Ja jsem v PL a voda mi pod okny tece, tak nebrec ;) IM

    OdpovědětVymazat
  10. to Aldaman: Kdybych měl rád černý humor, tak ti napíši , že vy toho budete míti zase více naplaváno :)

    OdpovědětVymazat
  11. Sokoliku a ty nemas rad cerny humor? ;) Hele a jak je to s tou cestou na Oybin? Da se i autem? IM

    OdpovědětVymazat
  12. Kolega z Vansdorfu tam tudy jezdí do práce do Stráže pod R. Ale nejsem si úplně jistý. Až se vrátí z dovolené dám vědět. Má to propočítané na minuty :).

    OdpovědětVymazat
  13. Bezva, Varnsdorf je destinace ktera me zajima :) IM

    OdpovědětVymazat