neděle 19. prosince 2010

Týden 13. - 19.12.

Tento týden nebyl až na pěknou lyžovačku v neděli ničím zvláštní, tak ho popíšu jen stručně.

V pondělí jsme byli se Zuzkou blbnout v bazénu. Měla totiž takové sklony naučit se kraula, ale nelíbilo se jí, že by měla mít hlavu pořád pod vodou. Kope hezky, ale vadí jí, že kope na ostatní lidi. :)

V úterý jsem dal 2x 5km na páse za 22:34/157 a 22:24/162. Ale zapomněl jsem si mptrojku, tak to byla docela nuda. Jediné zpestření bylo sledování uklizečky, která už má svá nejlepší léta za sebou. :)

Ve středu dvoustovky v bazénu s časy, jaké jsem měl letos v březnu, takže to přes zimu s Michalem trochu vylepšíme a na jaře bude test na 1500m za 25 minut. :-D Taky jsem si zapsal ranní odhazování sněhu před prací a pak po práci lehce posilka.

Ve čtvrtek večer spin. První hodina na 148 tepech a pak jsem se tu druhou hodinu nějak ulejval, protože byly tepy jen 143 a druhý den mě nebolely nohy. Ale nemusí mě pořád něco bolet. :) Stačí, že mě od středeční posilovny do teď bolí ramena.

V pátek jsem dal volno, v sobotu jen plavčo s hlavním motivem 700K s piškotem a 10x 100K s packami. V neděli lyžování popsané ve zvláštním článku a pak ještě večer sauna.


Dlouho jsem nereferoval o váze, tak aby to nevypadalo, že jsem na to hodil bobek, tak aktuální váha dnes po sauně je 75,8kg. Pomalu to jde dolů, ale Vánoce budou těžkou zkouškou. :-)

3 komentáře:

  1. Ahoj, viděl jsem na BF, že máš problémy s hlavkem na tu novou Kuotu. Jak ti někdo radil, abys trubkou od vysavače narazil podložku na korunku vidlice, tak to fakt nedělej! Jestli potřebuješ nahrubo osadit rámovku, aby jsi poměřil rozdíly se stávající silničkou, tak tu vidlici dáš do hlavové trubky i bez té podložky, normálně můžeš dát do vidlice i přední kolo, ale nezatěžuj to. Vidlice si dole sedne normálně na plochu ložiska, to není problém.
    Tu podložku si nech na vidlici nalisovat v servisu. Ne že bys to asi "domo-robo" neudělal, ale sichr je sichr. Někdy to jde lehce, jindy hůř.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, já to právě zkoušel lehce a nešlo to, tak jsem se rozhodl, že to spolu se zaříznutím nechám na servis. Zkusmo jsem zařízl cca 1cm a i když jsem měl vidlici upnutou ve starém představci, tak to není úplně rovně. Některé věci jsou prostě lepší na servisu fakt nechat. A díky.

    OdpovědětVymazat
  3. Jasně, ono bys to asi sám zvládnul, jestli máš doma nářadí. Zaříznutí vidlice je to nejmenší, ale tu spodní podložku, která dosedá na korunku, tu chce nalisovat naprosto přesně, aby tam neseděla nakřivo a nakřivo nedoléhala do ložiska. To by mohlo dělat neplechu, např. vibrace při brždění. Jinak vše ostatní, jak jsem koukal, jsi osazoval správně. Na utažení té rozporky ve vidlice doporučuje určitě FSA nějaký utahovací moment, tak toho bych se ještě držel. Ta ložiska ještě lehce, opravdu lehce namáznout vazelínou, jenom takový neviditelný film. Jinak Kuota je nádherná, takže hodně šťastných kilometrů.
    Amby

    OdpovědětVymazat