pátek 17. června 2011

Svatba

Koho se to netýká a je třeba pravidelným čtenářem mého blogu, tohoto si prosím nevšímejte. :-)


Svatba Zuzky a Davida bude 23.9.2011

Na této stránce by svatebčané i kamarádi měli najít všechny potřebné informace k tomu, aby se na svatbu v pořádku a včas dopravili a také z ní trefili domů. :-) Týká se pozvaných lidí, tj. těch, kterým jsme nejen poslali oznámení, ale i jim přímo napsali, že je zveme na párty nebo hostinu nebo dostali papírovou pozvánku. Omlouváme se za případné komplikace.

Navigace:

K nám domů:

adresa: Kosmonautů 365/15
GPS souřadnice: 50°45'51.469"N, 15°4'28.451"E
souřadnice S-JTSK: Y: 686860.48, X: 974520.57

autem:
Doptáte se na křižovatku u Textilany (Textilana už dávno nestojí, ale každý z Liberce ví, o co jde) a pak nahoru ulicí s kočičími hlavami, na první křižovatce doprava, pak vyjedete na takovém náměstíčku s večerkou a kontejnery, dáte se zase do kopce a hned za garážemi (cca 20m od náměstíčka) zahnete doprava a pojedete ulicí skoro až nakonec).

MHD:
Tramvají číslo 5 nebo 11 (směr Jablonec nad Nisou) na stanici U Lomu, tam vystoupíte a vrátíte se cca 100 pěšky zpět a pak doprava do kopce až uvidíte řady činžáků - druhá řada jsme my (ulice Kosmonautů)

mapka - jak k nám


Na obřad, hostinu a večerní párty:

adresa: hotel Orion, Jizerská 250, Starý Harcov
GPS souřadnice: 50°46'57.080"N, 15°6'43.983"E
souřadnice S-JTSK: Y: 683957.63, X: 972836.16

autem:
Z Liberce se vydáte směrem do Jizerských hor a nemůžete to minout. Pokud pojedete přes Kateřinky nebo ulici Horskou, vyjedete v Rudolfově (Česká chalupa), tam neodbočíte doleva, ale pojedete rovně dolů zpět na Liberec a po cca jednom kilometru uvidíte odbočku do hotelu.

Pokud pojedete přes starý Harcov (pořád budete mít za sebou Ještěd a většinu trasy ho i uvidíte), pak hledejte v serpentinách poutač hotelu Orion a ten vás navede.

MHD:
Pokud pojedete autobusem (linka 19), můžete vyjet až do Rudolfova (ale ne všechny spoje tam jedou) a sejít dolů cca jeden kilometr a nebo vystoupit na zastávce Harcov - Střelnice a jít nahoru po silnici, dokud neuvidíte vlevo prudkou starou asfaltku nahoru. Po té vyjdete až nahoru a jste tam.

mapka - jak na obřad a večerní párty v hotelu Orion


Další informace:

Svatba je nekuřácká, avšak pro kuřáky bude k dispozici balkónek se stříškou. Na svatební párty zveme všechny na pivo a víno (a nealko). Na obřad si při nepříznivé předpovědi počasí raději vezměte deštník.

Tipy na výlet:

Ještěd: Na Ještěd se dá jít pěknou procházku (i když poněkud strmou) nebo vyjet nahoru lanovkou. Z konečné lanovky odhaduji pohodový výšlap na ne déle než 2 hodiny pro děti od deseti let a dospělé. S cestou na konečnou tramvaje, pohárem v hotelu Ještěd a cestou zpět je to akorát na dobu mezi obřadem a večerní párty. :-)

ZOO: V naší zoologické zahradě jsem dlouho nebyl, ale myslím, že bílé tygry pořád nikdo jiný u nás nemá. Dá se spojit s návštěvou botanické zahrady, která je pár set metrů od ZOO.

Jizerské hory: Nepřeberné množství možností tras od krátké procházky na Novou Louku až po delší výlet.

Časový harmonogram:

10:30 - příjezd do hotelu Orion a seznámení a zdobení svatebčanů

12:00 - svatební obřad

12:30 - gratulace novomanželům

13:00 - společné focení svatebčanů po obřadě

13:15 - společné focení novomanželů

14:00 - slavnostní oběd pro rodinu a příbuzné - přípitek, proslovy

15:50 - první tanec novomanželů

16:10 - kvíz

16:40 - krájení svatebního dortu,

17:00 - vyhodnocení kvízu

18:00 - večerní program + prodej lístků do tomboly

19:00 - otevření rautu

21:00 - losování tomboly

časy jsou orientační, jen obřad je pevně daný


Svatební dary:
Odkaz na seznam

Případné dotazy můžete pokládat v diskuzním fóru pod tímto příspěvkem a nebo mailem mně nebo Zuzce.

2 komentáře:

  1. Mili Davide a Zuzko,

    Preji Vam krasny svatebni den, plno zabavy a radosti nejen v ten den ale hlavne v souziti. Moc si to uzijte a mejte se radi.
    Lenka -od mamky

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkujeme a budeme se řídit radou:o)

    OdpovědětVymazat