neděle 28. dubna 2013

Týden 22. - 28. 4. - Ladění na soudek :)

V pondělí klasicky volno. V úterý jsem vyrazil na kolo a podle plánu odjel 60 kilometrů s deseti vloženými minutovými intervaly, při kterých jsem měl šlapat co nejvyšší frekvencí. Maximum bylo asi 120 ot./min., pak už jsem nadskakoval v sedle. :-) Aby mi to šlo dobře, vzal jsem si repráček a hudbu podobnou této: http://www.youtube.com/watch?v=8yVT4TDBD_U a to pak jede samo. A je to znát ještě tři dny. :) Bylo krásné počasí, tak jsem po dojetí nazul běžecké boty a šel zkusit, co nohy řeknou na běh po kole. Nic neříkaly, takže dobrý.

Ve středu ráno jsem si šel lehce klusnout a odpoledne zaplavat podle plánu dvoustovky a stovky. No nic moc. :) Lehké náběhy na křeče, ale odplaval jsem to celé.

Ve čtvrtek jsem si byl projet trasu bikemaratonu Okolo Liberce, který pojede Stáňa a vytipovat si nějaká pěkná místa na focení. Já bych to nejel ani za zlaté prase. Stojky střídaly padáky, dvakrát jsem tlačil do kopce a jednou z kopce a ještě jsem zabloudil. :) Ale zase jsem si rozšířil portfolio cyklo a běžeckých tras a to se vždycky hodí.

 kaplička na Javorníku

 kopce na druhé straně

brutální výjezd

V pátek bylo z ničeho nic hrozné vedro a tak jsem odklusal 12 kilometrů s vloženými stovkami, ale málem jsem padl žízní. Večer lehce vyplavat a s kamarádem do sauny.

V sobotu jsem se byl ještě lehce projet na silničce a čas jízdy se bude líbit Honzovi. :) Mně se zase líbila průměrná kadence 87 ot./min. Pak jsem se šel podívat na jablonecký Běh do pohody, před kterým jsme s kamrádkou klusli a pak povbuzovali a já fotil. Fotky na rajčeti.

Díky Honzovi 12 jsem si doma vypěstoval řeřichu a pak ji použil na chleba spolu s domácí Lučinou udělanou pro změnu na radu dalšího kamaráda Miloše. Výroba lučiny je primitivní. Jen nemám kuchyňskou váhu a tak nepoznám, jestli se to vůbec vyplatí. :-D


 Už jen péct si chleba a tlouct máslo... :)


o Soudku příště...

5 komentářů:

  1. Technická: jak si můžu vybrat barvičky na Garmin Connectu? ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Oni jako v Garminu nechápou, že já to běhání POTŘEBUJU mít RÚŽOVÝ??? :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, ty tu řeřichu pěstuješ už rovnou v té Lučině? Tomu říkám zlepšovák!

    Radek

    OdpovědětVymazat