úterý 2. července 2013

Týden 24. - 30. 6. - Sportem k trvalé invaliditě :)

V úterý po práci jsem na chvíli vyběhl a po pár km mě píchlo v lýtku, tak jsem přešel do chůze. Po chvíli to opět rozběhl a zase dobrý. Ale za pár minut zase píchnutí a nemohl jsem běžet a skoro ani jít. Tak jsem došel na zastávku a jel domů. Bolelo to i při chůzi. Prostě invalida hadr. Netuším, z čeho to bylo, protože z plavání těžko a zbývá výlet na Smrk a to se mi taky nezdá. Navíc jsem požil pramene mládí a tak by mělo být všechno v pořádku. :)

Pak jsem sportoval až zase ve čtvrtek. Za prvé bylo hnusně a za druhé jsem se šetřil. :) Jel jsem na kolo a od půlky mě bolel zadek. Ale měl jsem pěknou kadenci - průměr 90. S tou novou  kazetou to jde skoro samo. Kadence 90 do kopce není problém. Spíš zapomínám vstávat a bolí mě pak zadek ze sedla.

Od pondělí do čtvrtka byla docela zima a tak jsem byl plavat venku až v pátek a taky žádný zázrak. Samozřejmě v neoprenu, ale stejně mě před spaním bolela záda. Tak jsem namazal ráno Emspomou a jel to rozhýbat na kolo. Houser mi do sbírky ještě chybí, ale nemusím mít všechno. :) Jel jsem svojí tradiční trasu přes Smědavu, ale netradičně jsem vynechal Frýdlant, takže nemám porovnání. Ale stejně jsem se trochu šetřil, takže by to bylo pomalejší. A ten kopec mi přišel nějaký kratší. :)

V neděli jsem byl jen klusat 5 km volně a snažil se o kratší kroky. Takže nic moc týden. Ale příští týden mám dovolenou a jdu k ortopedovi, tak se to snad už nějak rozsekne, protože tohle je na palici a trenérovi už se otvírá z mého poloklidu a pak přehnaných dávek kudla v kapse. A ani se mu nedivím.

V to úterý jsem vyběhl, když se ještě nechytly satelity,
tak to neplatí. :)

4 komentáře:

  1. Nemel si jit nahodou jeste v nedeli na kolo? ;-)
    Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl jsem, ale byla to taková chvilka, že to ani do deníku nepatří. Něco jako procházka k rybníku. :D

      Vymazat
  2. A to ještě nevíš o sekyře ... :) IM

    OdpovědětVymazat
  3. Davide, verim, ze trenerovi uteces.. obzvlast, kdyz ponese v ruce sekeru:)!

    No je to tezky, kdyz se chce behat a neco boli... [teda, nastesti (tuk-tuk) to moc neznam, ale slysel jsem a cetl o tom sagy]... porad verim ve vsem na konzistenci... pomalu, porad a furt:). Tak nejak nabehat i treba jalove:), ale jak rikal i velky Ferrari... "objem nicim nenahradis"..:)

    Skoda, ze je to z ruky.. Mohli bychom behat spolu. Ja uz bych dal majzla, abys zbytecne nezrychloval, kdyz uvidis prvni sukni:)... Najdi si nejakyho starika nebo starenku v okoli:), at mas zajisten pomaly trening...

    Drzim palce, pokojicek ti zase pripravime:). 12:)

    OdpovědětVymazat