středa 1. ledna 2014

Termínovka 2014

Tož tu máme Nový rok a je čas odtajnit plány. :) Termínovka je opět plovoucí a uvítám tipy na další závody. Preferuji zážitkovou turistiku mimo asfalt. Závody tučně bych rád šel. Ještě nedávno jsem sice říkal, že nebudu nic delšího plánovat, dokud nebudu běhat objemy v minimiskách a nebudu vědět, že to novým došlapem uběhnu, ale běh okolo Prahy mi ukázal, že nouze naučí Dalibora housti a nějak došmajdat se to dá vždycky. A taky jsem tam chytil slinu. Tak se na Sedmistovky přhlásím a uvidím, jak to dopadne. :) Silva je nejistá, tolik kilometrů najednou je hodně. :) Možná maratón, ale když už tam zase pojedu, že? No uvidíme. Každopádně nižší startovné je jen do konce ledna, tak to budu muset rozseknout brzy. :) Žebrák je hezký závod, ale ty poslední kilometry z kopce po asfaltu jsou maso.

2014
termínakcepřihlášenozaplaceno
27. 4.O krušovický soudek
17. 5.Mácháč Run Festanoano
7. 6.Silvaanoano
14. 6.Okolo Vlasti - podívat se na kamarády
28. 6.Běh na Ještěd?
10. 8.Žebrácká pětadvacítka?
16.-17. 8.10 Lužických sedmistoveknene
6. 9.Baroko maratónnene
konec záříBrněnský masakr
4. 10.Běh na Smrk
než umřu :)
????Valašský hrb
????Matterhorn Ultraks
????Trans d'Havet
červenPřeběh Nízkých Tater
konec srpnaJesenický maraton
????Cavalls del Vent

16 komentářů:

  1. :).. Myslim, ze by bylo dobre rici.. dluzis mi pivo!:).. Ja to totiz rikal..:) MSF! 12:)

    OdpovědětVymazat
  2. Co ze to mas proti triatlonum?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Coming out jsi četl, tak nevím, co ti není jasné. :) Každopádně na červenec v termínovce nic nemám a když mě zase začne bavit kolo, něco si střihnu.

      Vymazat
    2. No coming out byl takovej zmatenej, ze seknes s triatlonem sem z toho nejak nepochytil...:-) Myslel sem ze to je spis o tom se ze sportovani moc nestresovat...

      Vymazat
    3. A taky o tom, že mě to na kolo vůbec neláká a bez něj jdou triatlony blbě. :) Uvidíme na jaře.

      Vymazat
    4. Majku klid, stačí počkat až se David na druhým nebo třetím ultra zraní a Kuota bude zase jeho nej kámoš :D Jinak ten půlmaraton u nás má fakt debilní trasu, to musím Jitce přiznat. IM

      Vymazat
    5. Tak tu půlku asi fakt ne, no. A díky za podporu. :D

      Mimochodem, pokud bereme jako ultra cokoliv nad maraton, tak už jsem ultra běžel 6x a zranění žádné. Ale chápu, že si připravuješ půdu pro to, abys pak mohl říct, žes to říkal a potvrdilo se tvé přesvědčení, že ultra je nesmysl a dílo pekel.

      :)

      Vymazat
    6. Davide já si nepřipravuju půdu k ničemu. Proč taky? Mě je fakt šumák jaký sport děláš, hlavně že tě to baví, rád se s tebou potkám na NBK 10.
      Pokud mě má paměť neklame tak si ve 2012 po sedmistovkách měl problém (už nevím co to přesně bylo, kotník???), který ti zkomplikoval připravu na podzimní maraton a na tom si pak nezaběhl plánovaný výkon. IM

      Vymazat
    7. Tak sorry, už mi taky paměť slábne, bylo to ve 2011 a bylo to koleno ... IM

      Vymazat
    8. Koleno už si nepamatuju, ale kotník byl loni od jara, jak jsem začal běhat kopce, aby mě to zrychlilo. Na Sedmistovkách už byl ok. Jo jo, ta Stromovka 2012, to bylo fiasko. :) Tak na Lipovce. :)

      Vymazat
    9. Tak na kole se daj koneckoncu taky posbirat slusna zraneni...:) No tak Davide, ztracim sice jednoho fajn motivatora, ale i tak drzim palce v novym zamereni. Jo a kdybys prodaval sedlo z Kuotky, dej prosimte vedet jo? :))

      Vymazat
  3. Tip na (podle mě) hezký závod: http://www.jesenickymaraton.cz/ (konec srpna). V loni jsem běžel 1/2M ... to se docela dá :-) .... full chci zkusit letos.

    Zdraví RS

    OdpovědětVymazat
  4. Na nymburskou půlku se vykašli, je to hnusná, blbě vymyšlená trať.

    OdpovědětVymazat
  5. 2/8 Kraličák, 13km / 963m up - taková vrchařská klasika, tu bys mohl dát! Nebo u vás dlouhej Ještěd z Hodkovic 28/6 , Rubenczal 22km Krkonoše, Janovských 19km máš skoro za barákem ... Honzis

    OdpovědětVymazat
  6. Jo a chybi ti tam 31.5. Novoměstský sršáň a 4.10. Sršáňův běh na Smrk. Konečně bys měl začít podporovat kamarády co se snaží něco organizovat :)

    OdpovědětVymazat