neděle 31. srpna 2014

Týden 18. 24. 8. - Tolik maratónů a stejně to popletu. :-)

Baroko bude ssumárum můj 11. čistý maratón. Ty v rámci ultra (sedmistovky) a ultra samotné nepočítám. No a každý ví, že poslední dlouhý běh se má jít nejpozději 14 dní před maratónem. No a kdy jsem ho šel já? Teď v neděli (Baroko je za týden). :-D No ale Baroko jdu celé poprvé a tedy na osobák tak jako tak, takže houby zle. A nyní již k tréninku.

V pondělí jsem odpočíval, jak jinak, procházkou po keškách. Objevil jsem pár pěkných opuštěných lomů a jiných pamětihodností.

opuštěný lom I

U dobráka

Rohanův kámen

opuštěný lom II

výhled na Jablonec

opuštěný lom III

V úterý jsem odběhl 17 km s kopečky nad Lidovými sady. Ve středu jsme na tréninku měli docela náročný kruhový trénink. Ne jako předchozí týden s přestávkami mezi cviky, ale opravdový nefalšovaný kruháč a u angličáků jsme málem umřeli. :) Pak jsem se dodělal shyby a kliky.

Ve čtvrtek jsem běžel dvacku skoro po rovině a docela to uteklo. Byla to cyklostezková klasika z mírného kopce tam a pak zpět. V pátek opět trénink nohou a opět masakr. A v neděli pomalý delší běh s kamarádem Martinem. Počasí nám přálo a tak jsme suchou nohou doběhli až do Semil a dali si oběd. Byl to moc pěkný běh. Cestou jsme si dali Colu, uskakovali před vlakem a proběhli jsme nějakou soukromou oslavou. :) Domů jsme jeli vlakem.

před během s kolty proklatě nízko

skoro v cíli - Riegrova stezka

No a v neděli zase trénink se Seberevoltou. Pršelo, a tak bylo hezké pozorovat, jak se z nás kouří. :-)



3 komentáře:

  1. Ty nadelas..:).. tak to nebude za 2:58, ale za 3:08.. My ti to odpustime..:)
    VSEMU ZDAR!! 12:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou předzávodní prupovídky, to se musí. :)

      Vymazat
    2. :) presne.. jeste se u toho drz za kotniky a mej takovou tu grimasu bolesti.. pak az budes skakat na bedne v osobaku.. tak to bude o to lepsi!:)
      MSF! 12:)

      Vymazat