čtvrtek 13. října 2011

Týden 3.9. - 9.10.

Tento týden jsem jen ladil na závod, ale úplné piánko to taky nebylo. Hned v ponděí v bazénu čtyři čtyřstovky za 8:11, 8:21, 8:23 a 8:28. bylo to mezi veřejností a opravdu jen na o doplavání. Na jedné straně veřejnost a na druhé generátor vln v podobě plaveckého oddílu s ploutvemi.

V úterý 2x 4km na dráze. Oproti plánu (4:30 min/km) jsem to malinko zrychlil (4:11 a 4:17). Koleno zase trochu bolelo, ale jen málo. Odpoledne jsem ještě piloval chvíli techniku v bazénu. Bohužel asi špatnou techniku, viz zde.

Ve středu zase bazén, tentokrát 10x 50m sprint a zpět vždy volně znak. Docela jsem po tom cítil ruce a asi by nebylo od věci to občas zařadit. Navečer pak ještě 44km na biku po Jizerkách.


průsek na Olivetskou horu

Ve čtvrtek se plavalo pět třístovek za 5:55, 5:59, 6:04, 6:07 a 6:09. Bída a děs. :-) Večer ještě běh se Zuzkou po nové trase, která vede po silnici do kopce a seběh je pak lesem. V lese jsme potkali asi 4 běžkyně. Pak ještě rychle do sauny.

V pátek jen rozklus před závodem a v sobotu závod. V neděli kompenzačně bike, ale vzal jsem si jen letní prstové rukavice a v Jizerkách byla kosa jako blázen, takže jsem pak sjížděl lesem, kde tolik nefoukalo a každou chvíli zastavoval a ohříval si ruce. Aspoň, že jsem si vzal návleky na tretry. Pak ještě volně kilák plavčo a sauna.

2 komentáře:

  1. Clovece ty me fascinujes:). Jeste, ze sis nefoukal na ruce pri sjezdu:)..Ses dobrej. 12:)

    OdpovědětVymazat
  2. To ne, ale když byla dobrá cesta a nebylo to moc rychle, tak jsem jel s jednou rukou pod mikinou a druhou řídil. :)

    Lidi, co jeli v soboru Nova Author Cup říkali, že to bylo docela maso. Našli se i "borci" v krátkým a bez rukavic a to bylo plus mínus stejné počasí. :-)

    OdpovědětVymazat