pondělí 29. září 2014

Týden 22. - 28. 9. - Odpočinek

Na úvod se můžete podívat na dvě fotky přidané k minulému příspěvku. Na té druhé jsem, jak mě všichni znáte - cpu se. :-D Tento týden jsem se jen tak poflakoval a ono to tak hezky vyšlo, že bylo venku stejně hnusně. Tedy až do víkendu.

V pondělí jsem nedělal vůbec nic. V úterý jsem si byl zaplavat v bazénu. Budu se opakovat, ale zase se mi plavalo bezvadně, padesátku jsem dal s dýcháním na střídačku a s vodou se nepral. A to jsem plaval naposledy 7.2. a pak dvakrát kousek v létě. Ale stovku v kuse jsem radši nezkoušel. :) Taky jsem byl na kurzu první pomoci. Měli jsme teorii i praxi a bylo to opravdu poučné.


Ve středu po tréninku jsem se s kamarádem zúčastnil ohýnku kousek od Lidových sadů. Po letech jsem oprášil didgeridoo a byl to moc hezký večer. Jen jídla bylo málo. :-) Ale zato výborné.


Ve čtvrtek se u mě doma konal filmový večer pro pár přátel a bylo to parádní. Spojili jsme to s burčákem. :) Koukali jsme na Kouř a pak na Upíra Nosferatu, což je horor z roku 1922 a tak nám chvílemi přišel docela vtipný. Ale mohlo to být tím burčákem. :)

předzásobení :-)

V pátek na tréninku byly na programu nohy a já hlupák zapomněl, že jsem před Nymburkem nohy nejel a tedy byl 14 dní bez tréninku nohou a tím pádem jsem to přehnal a ještě dnes (pondělí) mám problém se vstáváním ze záchoda. Ale zase jsem si díky tomu uvědomil, že hluboký dřep posílí nohy lépe, než poloviční dřep. V sobotu jsem byl lehce vyklusat a díky kešce jsem objevil bezva trailík uprostřed města. Ne moc dlouhý, ale na zpestření fajn.

V neděli jsem se ráno vydal na kešky do Jizerek. Objevil jsem další pěkná místa, pěkně se prošel na bolavých nohou a vrátil jsem se akorát na oběd (co jsem si musel uvařit. :-)). Našel jsem i pár hub, ale samé plesnivky. Václavky jsem raději už nesbíral. :) Na výletě jsem byl v minimiskách, protože k tomu směřuju i při chůzi. V létě mě bolely paty z chození v běžných botech, tak jsem o tom začal trochu víc přemýšlet a snažím se došlapovat měkce, i když to na patu jde hůř.

Sojčí kameny

mrtvá princezna

jedna opravdu vtipná keška
 
les

užovka


Bručoun - skála, která ve větru zpívá



No a protože už cca půl roku mléko nepiju, sýr mám výjimečně a poslední vajíčka mi smrděla, tak se zúčastním říjnové veganské výzvy. Cítím se skvěle a jediné, co se může stát bude, že se budu cítit ještě lépe. :-) Jo a už měsíc nejím sušenky a čokoládu a )plně jsem k tomu ztratil vztah a v obchodě mě to nechává chladným. Na druhou stranu objevuji další a další jídla z rostlin a nestíhám všechno vařit. :)

2 komentáře:

  1. ...projel jsem tvoje videa s kraulem a jdu plavat :-) ...jo a já jsem teď vegan zrovinka jeden rok...
    R.

    OdpovědětVymazat