úterý 3. února 2015

Týden 26. 1. - 1. 2.

Tento týden jsem začal příjemně - saunou. Nebylo to ale úplně ono, protože v odpočívárně na dvojlehátku přes uličku se ukájel jeden pár a tak jsem neměl klid na relaxaci. A po druhém cyklu tam byli pořád, takže nic moc.

Ve středu jsem vyběhl a byl to trochu svižnější běh, tj. tempo 4:49. Bez výklusu 4:40, ale pomohl mi začátek z kopce. :) Večer ještě posilování v Aréně. Ve čtvrtek jsem byl taky běhat, ale už zase pomalu. Zvolil jsem takovou netradiční trasu a vlastně jsem ani přesně nevěděl, kudy poběžím.

V pátek jsem si dal kruhový trénink se Seberevoltou. Máme ho často, ale většinou si jedu svoje a přidávám se jen občas. Kvůli různým maturitním plesům nás bylo málo, tak to pěkně odsýpalo. Jeli jsme hlavně technicky a řešili, co nás při tom bolí.

kruháč

V sobotu jsem jel zase na běžky s tím, že když to jelo minule, dnes to bude ještě lepší. V Liberci ráno slunečno a tak jsem se těšil na krásné počasí. Chvíli sice bylo hezky, ale po chvíli se to zatáhlo a sluníčko vysvitlo jen chvilkami. No a vůbec, ale opravdu vůbec mi to nejelo. Jako bych jel doma po koberci. Jelo to jen na osluněných místech a jinak jsem se trápil. Kopce s přestávkami, no ostuda. :) Takže mi úplně stačila stejná trasa, jako předchozí sobotu. O sedm minut mi ujel autobus a tak jsem v servisu čekal v teple na další. Čekal jsem tak dlouho, abych potom jen vyběhl a byl hned v dalším autobuse. Ale ouha, když jsem vylezl z tepla, viděl jsem obrovskou frontu. Ta sice postupovala rychle, ale stejně tak rychle se plnil autobus a spolu s mnoha dalšími lidmi jsem se nevešel. Pak naštěstí nějaká dobrá žena (pro řidiče to byl ohromný problém) zavolala na dispečink, ať pošlou posilu. Za půl hoďky tam byla a my konečně jeli.

Maliník

Blatný rybník

V neděli jsme byli na výletě v okolí Frýdlantu. Bylo krásně a dál nechám mluvit fotky.








boj se strachem z výšek :)


Večer jsem doma trochu pošudlal hrazdu a kliky a bylo hotovo. :)


2 komentáře:

  1. Je to motivacni... ovsem jestli ty tam tu saunu nezarazujes jen proto, ze je smisena?? :)
    To ja se snazim aspon na chvili zajit .. i kdyz vim, ze tam zadny "holky" nebudou.. :)
    At se dari! Ty kliky a hrazdu snad uz brzo taky zaradim, zapesti se lepsi, vaha jeste jde dolu.. sama pozitiva a socialni jistoty:)
    MSF! 12:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zařazuji ji proto, že je pro zaměstnance TUL zadarmo. :)

      Držím palce. :)

      Vymazat