neděle 1. srpna 2010

Týden 26.7. - 1.8.

Tak zase po čase výživný týden. V pondělí volno, v úterý 3 x 10km svižně na silničce. Vzal jsem to směrem na Český Dub zpět a jelo se pěkně, až na ten protivítr. Ale zpátky to zase jelo 50kou na rovině.

Ve středu jsem šel stupňovaný běh a kvůli okosticím jsem běžel po silnici po rovině, pak do kopce a závěr lesem na vyhlídku Jezdec a pak do Lidových sadů na tramvaj. Už bych to asi domů nedoběhl. :)

Ve čtvrtek jen plavčo v neoprenu na přehradě. Buď mi sílí ramena a nebo už skoro umím obléknout neopren, protože mě po plavání zase bolela ramena méně než minule. Tentokrát jsem byl ale bez Zuzky, takže věci do igelitky a přivázat k molu. Po plavání koukám - všechno mokré. No tak jsem šel domů v neoprenu. Tedy jen do půl těla.

V pátek lehký klus dle plánu.

Na sobotu bylo v plánované kolo 2,5h na ujetí, ale bylo krásně a chtěl jsem prozkoumat nové lokality, tak jsem to vzal do Mnichova Hradiště a pak směrem na Turnov a přes Svijany a Sychrov do Hodkovic a pak přes Záskalí domů. Byla to bezva vyjížďka. I silnice tam jsou všude slušné.

V neděli ráno tempa 2 x 6km na 4:30 s rozklusem a výklusem a pětiminutovou pauzou mezi úseky. Ze začátku nic moc, ale pak jsem se dostal do tempa a šlo to dobře až na poslední cca kilometr. Šel jsem to takto: 6km/4:24/161 a 6km/4:25/165. Zchlazení hlavy v přehradě v pauze a po druhém úseku bylo nutností. :) Po odpoledním šlofíku ještě plavčo v neoprenu, kteé mělo být v sobotu.

V sobotu jsem znovuobjevil Šewyho blog a je to super čtení. Hlavně ta jeho přirovnání. :-)

1 komentář:

  1. Čoveče tohle mě budeš muset naučit, ja furt trénuju tak nějak bez systému, tak max na kole jsem schopnej si dát nějaký intervaly.

    OdpovědětVymazat