středa 2. dubna 2014

Nová trenérka :)

Tento týden už jsem se s během polepšil a navíc mám novou trenérku. :-) Už tu na fotkách byla, ale ne v běžeckém. :-D


V úterý jsem ještě byl běhat bez ní, ale od čtvrtka už jen s ní. Taky začínám postupně běhy prodlužovat, protože Brdská stezka se blíží a musím rychle honem něco naběhat. :-) V to úterý to byl krátký běh do Decathlonu pro hodinky na výlety. Ve čtvrtek klasika - Prosečský hřeben, jen netradičně hned za Vratislavicemi nahoru na hřeben a pak už jsem jen sbíhal. A v pátek na druhou stranu - do lesů nad Lidovými sady.

V sobotu odpoledne jsem byl v práci a v neděli jsme zase vyrazili na výlet. Tentokrát na Černostudniční hřeben. Počasí nám přálo a pivo s pohárem opět chutnalo. :-) A hlavně tam bylo po cestě spousta skal a skalek a tak jsem se vyblbnul. :) Pro děti, které nepadají ze skal ideální výlet.

 Nisanka


 Na Černé Studnici

 Černá Studnice

 prase :)

 skála Buchta

 moje holky

 :-)


6 komentářů:

  1. aaa tak blízko jste byli na Černé, zatímco já se potácela pod ní :-) fakt krásně bylo!

    OdpovědětVymazat
  2. ...no jo, Brdská už se blíží, ještě žes to připomněl :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Koukam, ze psi trenerstvi se dost rozmaha - a ze ti, kteri se ctyrnozci trenuji, se stale zlepsuji. A taky koukam, ze se ti na blogu hromadi spousta zmrzlinovejch poharu :-)).

    OdpovědětVymazat
  4. NO mas to dobre zmaknuty..:)

    Uvidime se na brdsky a budes mit sanci nas stariky poradne prohnat!!! :) tesim se!! 12:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ale ale Černá Studnice a Teufelsfelsen a takové výhledy že je vidět každá jahoda v poháru. To už jsi asi začal s glycidovou superkompenzací na Brdskou :-)

    OdpovědětVymazat