pátek 15. listopadu 2019

Otužovačka Bedřichov, Zelený vrch a Jetřichovice

Sešly se mi tu fotky z různých akcí tematicky neprovázané, tak pro ně udělám tento samostatný příspěvek.

První akce byla otužovačka s naší skupinou "Bába z ledu". Akci vymyslel Pepa, ale trochu se mu to vymklo z rukou, protože penzion byl zavřený a koupalištěm neprotékala voda a bylo tedy moc "teplé". :-) Ale poradili jsme si - vykoupali jsme se o kousek vedle a ohřáli jsme se v nedaleké restauraci. A dostal jsem diplom za cestu k moři na koloběžce. :-))

cestou


diplom

 


Dalším pěkným zážitkem byl krátký výlet s Pájou okolo Zeleného vrchu u Cvikova cestou ze zahrádky. Je tam nově zrekonstruovaná vyhlídka s posezením, skalní divadlo a vůbec je tam hezky.







A posledním výletem, tentokrát dlouhým, byl výlet v okolí Jetřichovic s Tučňákem, Pulcem a Lubošem. :-) Jeli jsme tam ráno po večeru v Ústí u Buba na oslavě narozenin v pivotéce. Výlet to byl bezvadný, i když celý den pršelo. Tučňák nám ukázala chalupu, kde bývala jako malá, viděli jsme krásné koně a na konec se i najedli. Cestou to skoro nešlo, Pulec měla slabou baterku v hodinkách a hnala nás, aby stihla 10 km denní výzvu na Stravě, než se jí to vypne. :-D Ale svačiny jsem si vydupal, protože, jak tu jednou i Petr Válek napsal, svačiny jsou na výletě to nejlepší. :-)
 





 

 



Žádné komentáře:

Okomentovat