středa 31. března 2010

Týden 29.3. - 4.4. 2010



V pondělí jsem byl na posledním spinu téhle sezóny. Teď už bude muset být venku pořád hezky. :-) Spin byl výživný.

V úterý jsem se ráno nedokopal do bazénu, takže jen večerní kolo směrem na Mnichovo Hradiště. Cestou z Rašovky dolů jsem potkal 6 cyklistů a všichni odpověděli na pozdrav. To mě příjemně překvapilo. Návrat domů za tmy, ale už si zvykám.

Ve středu ráno plavání z úterka a byl to boj. V plánu 3x 500m / 1' . Po dvou stech metrech jsem měl pocit, že se utopím a po tří stech jsem byl na kaši. Pak jsem to ale nějak doplácal s časy 10:03, 10:31 a 10:43. Odpoledne jsem míso plánovaného kola šel zkusit do lesíka, jestli se zlepšily nohy a je to stejné.

Ve čtvrtek jen regenerace v sauně.

Páteční plavání už bylo na rozdíl od toho ve středu ok. 6x200 / p 1' a časy: 3:45, 3:53, 3:53, 3:54, 3:57, 3:59. Po práci ještě na dvě hodiny mtb po silnici za vynechané úterý.

V sobotu jsme byli se Zuzkou na prvním letošním cyklovýletě. Protože směr na Hrádek nad Nisou se mi už po zimě zajídá, tak jsme to vzali na Jablonec a pak nahoru až na Černou Studnici. Zuzka pořád remcala a chtěla slézt z kola, ale nakonec neslezla. Uplatil jsem jí tyčinkou :-). Počasí taky docela vyšlo, ale na teplo si ještě asi chvíli počkáme.

V neděli bezva trénink s trenérem v Německu. Sice jsem asi 20 minut hledal místo našeho srazu, ale nakonec jsem ho našel a vyjížďka byla skvělá. Dokonalé silnici i počasí. Akorát mě bolí zadek z prvního delšího tréninku na hrazdě.

Tento týden pěkných 300km na kole (vč. jedné hodiny spinu). Takže spokojenost.


6 komentářů:

  1. Sprte, tech kilometru mas najeto nejak hodne :) Hele a kde beres tu zapornou karmu na foru behej.com? :D
    zombice

    OdpovědětVymazat
  2. To není karma, ale aura. :) A fakt nevím, kde jsem k tomu přišel. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Karma jako aura, proste ses zaporak :P Jedes v nedeli do NBKa?
    zombice

    OdpovědětVymazat
  4. No plánuju to, ale bolí mě zase ty okostice. :-(

    D.

    OdpovědětVymazat
  5. Hmm a mazes to necim aspon? Me na to kdysi pomahala docela kostivalova mast a hlavne vsechny behy rozbihat postupne hrozne pomalu a pak preckat ten zlom kdy to boli jak prase a povoli to...
    Z.

    OdpovědětVymazat
  6. Zlomy nepraktikuju, mám se rád a záněty okostice můžou přerůst do chronického stádia nebo zvápenatění a to bych nerad. Chci běhat do důchodu. Mažu Traumaplantem (s kostivalem), protahuju a posiluju. Je to už trochu lepší. Zítra ráno to zase prubnu.

    OdpovědětVymazat