neděle 7. listopadu 2010

Týden 1. - 7.11.

Tento týden byl ve znamení bikování. Ale protože plán je plán, tak jsem se snažil nevynechat ani jeden trénink. Nakonec se mi to podařilo a tak bude trenér spokojený a nebude mít zase blbý připomínky o flákání. :-D

V pondělí jsem si byl pro kolo a ladil drobnosti na kole - snížení řidítek a tak. Takže plánovaný běh padl, ale přepsal jsem si ho na pátek.

O úterním brzkém vstávání jsem už psal dříve, takže jen shrnutí - bylo to 34km po Jizerkách se startem ve tři ráno, abych stihl v pohodě práci.

Ve středu jsem se málem přizabil, když jsem jel zase ráno takový malý mb okruh, který občas jezdívám a nečekaně jsem měl ve sjezdu v cestě závoru. No dobrzdil jsem to a myslím, že brzdy už jsou zajeté. :-) Večer jsem ještě dal plánovaný běh 2x 5km po 4:40. Ještě před během jsem namontoval rohy a těšil se na čtvrteční ráno.

Zase bylo sucho a teplo, tak jsem si to o to víc užil, ale na zpáteční cestě mi přestal řadit přesmykač. Tak si říkám, čím to může být a pak koukám, že mi skočil kamínek přímo do mechanismu přesmykače. Tak jsem ho vyšťoural a zase to šlapalo jak má. Po práci ještě plavčo - opět v plném bazénu s vlnami, ale časy už trochu lepší. 3x500 kraulem s minutovou pauzou za 10:25, 10:28 a 10:44. No je to bída, ale lepší se to.

V pátek ráno zase na kolo, tentokrát naivně s cílem zdolat Ovčí horu. Jenže jsem si neuvědomil, že na podzim tam bude spadané listí (koho by to napadlo, že?) a tak jsem to po 4 pokusech zabalil. Navíc jsem při jednom sjezdu zajel předním kolem do asi 30 cm hluboké průrvy schované pod listím a kolo tam zůstalo a mě to vykoplo a ještě jsem kousek popoběhl. Byl to takový hodně rychlý přechod z kola na běh. Kdyby měl nekdo zájem, mohu naučit. :-) Večer ještě 21 kilometrů s kámošem. Prý to špatně naměřil, ale myslím, že kecá a jen mi neřekl, že to plánuje tak dlouhé. Ale pití jsem měl, takže dobrý. I když ke konci už jsem trochu chcípal.

Na sobotu jsem se těšil jak malej. Jel jsem na singltrek pod Smrkem, cestou jsem objevil jednu pěknou cyklostezku, na singlíku jsem potkal jen dva lidi a to ještě na parkovišti, jinak ani noha. Tentokrát se mi podařilo nevjet do žádného stromu, nevzít pedálem žádný kámen ani pařez a vůbec jsem z toho měl dobrý pocit. Cestou zpátky mě za Oldřichovským sedlem přepadl déšť, ale s tím jsem počítal, tak jsem vytáhl pláštěnku a jel dál. Vzal jsem to po cyklostezce, která je tam moc pěkná a jezdit na in-linech, tak jsem tam pořád. Je to takový asfaltový singltrek pro lidi, co nemají rádi terén. Večer ještě na rychlovku sauna.

Druhé nástupní místo na singltrek.

V neděli ráno pršelo, ale na běh to tak nevadí a v osm už jsme měli sraz s kámošem a vyrazili. Bylo z toho nakonec 22 km v pomalejším než plánovaném tempu (plán byl 5:15), ale byly nějaké kopečky, tak to vyjde nastejno. Zbytek dne jen jídlo, filmy a procházka se psem. Jestli po tomhle týdnu nezhubnu aspoň půl kila, tak už nevím. :-)

7 komentářů:

  1. Davide trener komentuje flakani pri zavode a to jeste jednom konkretnim, kteremu se rika vrchol sezony :P Co to pristupu k treninku jsi dlouhodobe chvalen ;) IM

    OdpovědětVymazat
  2. Trenére !!!
    Jaký chválen? Za poslední větu prvního odstavce bych trestal. Minimálně 1oo kliků, 200 sklapovaček, 300 dřepů a kdyby se mu to nelíbilo, tak na závěr ještě dvojitý klistýr ;-)
    Téčko

    OdpovědětVymazat
  3. Téčko máš naprostou pravdu. Jo a ještě jedna poznámka, trénink je od toho, aby se dodržel, co ti trenér řekl, na ty tvé aktivity navíc, nebylo jich nějak moc ?
    Jo to jsem také zaregistroval, že jsi Otrokovice 2010 odflákl :-)))))

    OdpovědětVymazat
  4. Aldaman: Přidal jsem si jen protišpekové aktivity v nízké intenzitě, takže to neva. :-) Nežrat totiž neumím. Jsem člen klubu Ječmínek. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Advid: No jo ty ses vylozene jeden samej spek, kolik vazis? Tak 75 i s posteli?

    OdpovědětVymazat
  6. Majk: Právě, že jsem před týdnem vážil už 80kg. Ono to jakoby není moc, když si vezmeš, že měřím 186cm. Ale je to hodně, když si vezmeš, že jsem loni v plné formě vážil 73kg. Kámoš, se kterým běhám je o hlavu menší, váží 80kg a taky to na něm není vidět. Ale taky chce shodit.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to chápu, taky mi to nějak nejde "nežrát" takže člověk shodí jen díky pohybu jinak ne :-). Jen nevím jestli ty se svou postavou do daného klubu budeš připuštěn, i s 80 kg vypadáš jak vyžle :-))).
    A jak ti trenér schválí aktivity navíc a nerozhodí mu to plán tak je to v pořádku :-).

    OdpovědětVymazat