neděle 5. prosince 2010

Týden 29.11. - 5.12. - ve znamení indooru

Tak zima pokračuje a jak tak hezky nasněžilo, tak jsem v pondělí se Zuzkou vyběhl na její miniokruh a zvládli jsme spolu dva, tj. celých 6 kilometrů.

V úterý byl v plánu bazén a posilovna. Ráno 3 pětistovky za 10:02, 10:06, 10:29 a odpoledne 22 minut posilování. Na začátku to nemá cenu hrotit a před testem na 1500 m kraulem už vůbec ne.

Ve středu poprvé tuto sezónu na běhacím pásu a vůbec to neutíkalo. V patře pode mnou byla lekce H.E.A.T., tak jsem ani nepotřeboval mp3 přehrávač. Dal jsem 2x 7km v tempu se sklonem 2° a mazal domů. Holky vypadaly po chození na páse docela vyřízeně. :-)

Čtvrtek se mi vůbec nepovedl. Na večer jsem měl zamluvený spinning, ale dopoledne nám přivezli infrasaunu a tak jsem ji po práci montoval a zapomněl na čas. Ještě bych to stihl, ale chtěl jsem to dodělat a tak jsem se přehlásil na pátek ráno. To jsme chytili brutální lektorku a přesto, že říkala, že to bude volnější hodina, tak nebyla.

V sobotu před prací rychle testík v bazénu a na to jak plavu málo (slovy trenéra: "neplavu") to bylo myslím dobré (30:48). První pětikilo za 9:59, druhé 10:21 a poslední 10:28. Dráhu jsem měl jen pro sebe, tak se plavalo dobře.

V neděli jsem chtěl jít zase na pás, protože bylo pod nulou. Ale to fitness studio má otevřeno až od jedné hodiny odpoledne a to se zase Zuzka měla vracet z návštěvyod táty, tak jsem byl běhat venku a snažil jsem se dýchat jen nosem. Celkem to šlo, jen je to limitováno 150 tepy za minutu. Víc už nosem neudýchám. Odpoledne jsem šel na chvíli blbnout do nazénu s piškotem a ploutvičkami a pak do sauny. Tentokrát ani nebylo narváno, tak asi budu takhle kolem jedné chodit vždy.

Hodinově nic moc týden, ale bylo tam dobré plavání, kvalitní spinning a tempáč, tak si není na co stěžovat.

7 komentářů:

  1. Náhodou, pěkný odpočinkový týden. A na to, že vůbec neplaveš, jsi to odplaval za slušný čas !

    OdpovědětVymazat
  2. Infrasaunu? hmm, to zni zajimave, pak neco napis!

    OdpovědětVymazat
  3. Infarsaunu má moje tchýně, takže v ní občas se ženou blbneme a je to trochu něco jiného, než klasická sauna. Člověka to prohřívá tak nějak zevnitř :D No jsem zvědav, jak to bude David po čase komentovat. IM

    OdpovědětVymazat
  4. Infrasauna je špica, doporučuju. A určitě v doprovodu partnerky nebo milenky :) Jak by pravil klasik: bitelně si tam vždy zarošťačíme.
    Míša

    OdpovědětVymazat
  5. No tak o to vic se tesim na report...:-D

    OdpovědětVymazat
  6. Aldaman: To ale neměl být odpočinkový týden. :-)
    Majk: Report pak bude. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jen to s tim "rošťačením" jak říkáš v infrasauně a v sauně obecně nepřehánějte. Naposledy jsem si dal s přítelkyní 3 čísla a jako přídavek chvilku 69 a skoro týden jsem nebyl schopnej pořádně běhat. Ale stálo to za to :) Chodíme do infrasauny do Dejvic, obslužnost skvělá, klid, mír :)
    Bronislav

    OdpovědětVymazat