pondělí 15. října 2012

Týden 8. - 14. 10. - Bořek stavitel

Tak už mám skoro dozařízeno (chybí jen postel) a tak je víc času na pohyb venku. Jen ty teploty jsou takové nějaké nízké, když to srovnám s Portugalskem. :) Ale tak špatné to se mnou zase není - potkávám cyklisty se šátkem přes obličej a říkám si, že ti asi v -10°C nejezdí. :)

Velká chyba byla běžet minulou neděli těch skoro 12 přes špičky. Sice to bylo prima, ale šel jsem ke konci trochu přes bolest a to nebylo dobré. V pondělí jsem dal volno, v úterý se jel jen tak lehce vyjet a taky zase osedět zadek. Ve středu jsem si vyzvedl v bazénu permici, kterou jsem tam nechal v úschově po úrazu v květnu a tak teď budu muset zase chodit plavat, aby se mi vyplatila. :) Ale zatím to nebudu nijak hrotit. V tu středu jsem dal lehce 1200 m a šel do výřivky. Odpoledne jsem vyběhl, ale lýtka z neděle dost bolela. Ale nějak jsem to rozhýbal a bylo to i celkem svižně.

Čtvrtek byl volný. V pátek ráno jsem si šel zaběhat, ale ouha, lýtka bolela jako kdybych si je natrhl nebo co. :-( Tak jsem odklusal necelé tři kilometry a zabalil to. Aspoň jsem tedy dal delší kolo, kde to bylo do 2/3 proti větru a od půlky krápalo a pak i pršelo. Ale jinak moc fajn vyjížďka. O lýtkách jsem věděl jsem při jízdě ze sedla. V sobotu ráno jsem potahal gumy a vyrazil s našima do Ikey. Otázka pro pozorné čtenáře - pokolikáté letos? :) Odpověď je na konci zápisku. Konečně byla možnost jet s vozíkem a tím pádem vzít dvě velké stěžejní položky - policový díl Expedit a šatní skříň (resp. dvě sešroubované k sobě). Plus pár drobností. Třeba jsem tam neplánovaně koupil vázu.

V sobotu jsem do noci montoval, pak ještě v neděli a je hotovo. V neděli jsem ještě stihl kratší kolo a jako vždy, sluníčko vysvitlo po příjezdu domů. Ale objevil jsem bezva cestu do Jablonce. Ne po hlavní, ne po Prosečském hřebeni, ale mezi. A obrázek trasy bych nazval sedící lama čekající na polibek. :D A aby těch zážitků nebylo málo, potkal jsem ještě dva běžce a pokochal se podzimními barvami Jizerek. Navečer jsem zkusil zase běh a už bolelo jen pravé lýtko a mnohem méně, tak to snad do Stromovky bude dobré. Pokud ne, použiju Honzu 12 jako rozptylovače bolesti. :)

další lama

Už je to uděláno....

...už je to hotovo. :)

Tedy ještě ne úplně. Dveře jsem sice už taky namontoval a povedlo se mi dokonce připevnit úchytky rovně, ale ještě chybí postel. Ale tu mi přijedou sestavit ve středu a já budu jen koukat a pak platit. :-) A pak sbohem spaní na gauči. :)


Odpověď na kvízovou otázku: V Ikee jsem byl od začátku září po šesté.

11 komentářů:

  1. Pěkný chlapče, takže od příštího týdne se můžeš pustit s chutí do tréninku co :-)). Už se těším na tvé reporty z prvních zážitků ve vodě :-)).

    OdpovědětVymazat
  2. Myslíš jako: Zase byly vlny..." a podobně ? :-))

    OdpovědětVymazat
  3. No jedes! Vsak my ty stavitelske uspechy rozeberem po ceste.. ale znova upozornuju, pobezim, co budu moci, ale pokud chces pod 3h, tak mas spatnyho vodice..:). MSF! 12:)

    OdpovědětVymazat
  4. Asi tak nějak a hlavně na tvé rozbory techniky u videa :-)).
    Já se cítím ve vodě, jak kdybych opět začínal :-(.

    OdpovědětVymazat
  5. Aldaman: Je to divné, ale mě se plavalo docela dobře hned napoprvé. Sice chyběl kyslík a nebyla síla, ale z techniky jsem měl docela dobrý pocit. Ale časy na 200 m 4 minuty a 400 m s piškotem 8 minut. :D No uvidíme, co na to video. Už jsem si koupil nový kolíček na nos, tak se příště budu topit se šnorchlem. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Chodis do IKEA tak casto, jako nekteri na trenink :-). Tak blahopreju, ze uz to mas z krku. A ve Stromovce zlom vaz.

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem tam minule pospíchal v protisměru a to bylo skoro lepší než Deri pod nohama. :-)

    Díky, vynasnažím se.

    OdpovědětVymazat
  8. Co mas v planu provozovat ve Stromovce? Z.

    OdpovědětVymazat
  9. Poběžím na tepy jako loni v Drážďanech a budu se modlit.:-)

    OdpovědětVymazat
  10. modleni neklaplo, pristemozna zkus behat obutej kvalitni treninky ;) IM

    OdpovědětVymazat
  11. IM: Ale mám zařízený byt a to se počítá. :-)

    OdpovědětVymazat