pondělí 3. června 2013

Týden 27. 5. - 2. 6. - Neběhám, moknu. :)

Na úvod fotka z Běhu okolo Máchova jezera. Je to z finiše, kde jsem zabojoval, ale stejně asi o vteřinu prohrál. :)

O volném pondělku jsem šel na fyzio, kde se mě Šárka snažila dát do kupy. Leč opět marně. Asi jsem těžký případ.

V úterý pršelo, tak jsem počkal, až trochu přestane a vyrazil na kolo. Jel jsem poprvé trasu z Proseče na Milíře a je to tam moc pěkné. Po cestě jsem viděl u silnice dva krásné hřiby, ale nechal jsem je tam. Kromě prvních pár kilometrů pršelo celou cestu, ale v lese to tak nevadilo. Byla to trasa Virtual Cupu "Okolím Liberce" a přestože krátká, moc pěkná.

Ve středu jsem si říkal, že zkusím ještě běh a byl jsem na dráze, aby si kotník nestěžoval, že je to po tvrdém. Kotník dobrý, ale zadek bolel. Postupně ale míň a míň a ke konci skoro vůbec. Ale i tak sem rozhodl dát na čas běhu vale.

Ve čtvrtek opět pršelo. Pro změnu zase skoro celou cestu. Po pár kilometrech už to člověku skoro ani nepřijde, ale stejně je to opruz. Ve čtvrtek ráno jsem dával do sklepa nový zámek, protože ten starý mi spadl a rozbil se. No a přijedu z kola a ten nový byl přeštíplý. :-( Ve sklepě se svítilo a i další kóje měla přeštíplý zámek. Kéž by těm hajzlům ruce upadly. Kromě starých blatníků jsem o nic nepřišel, ale kolo budu mít teď radši chvíli doma (i když ho ve sklepě zamykám řetězovým motorkářským zámkem).

V pátek zase pršelo, ale podle předpovědi se mělo odpoledne vyčasit a taky že jo. Díkybohu. Tak jsem vytáhl Kuotu a dal si svižně 70 kilometrů. pak mi praskl drát v zadním kole a tak jsem volně dojel domů. Večer sem ještě na chvilku skočil do infrasauny zkusit léčit zablokování teplem.

V sobotu lilo celý den a tak jsem byl jen plavat a myslel jsem na všechny ty závody, kde si to chudáci závodníci užívali: Czechman, Silva (tam nakonec moc nepršelo), Král Šumavy a Valašský hrb.

No a v neděli ještě pršelo, tak jsme se vydal na pěší výlet. To bloklé SI spojení totiž bolí hlavně při chůzi po rovině a tak jsem si naplánoval trasu přes kopec. :-) Chtěl jsem spojit příjemné s užitečným a tak jsem byl prozkoumat lesy kolem Milířů, jestli tam jsou nebo nejsou houby. Nebyly. :-) Ale i tak to byla pěkná procházka po červené z Proseče, na rozhlednu Císařský kámen a pak po zelené do Vesce s vloženou bloudicí vsuvkou. Na mapě byla svážnice, ale ve skutečnosti tam bylo jen kapradí, přesličky a rozvodněný potok. Výlet mě tak vyčerpal, že jsem šel po obědě spát a spal asi 3 hodiny. :-D


cesta

domek

rozhledna

na rozhledně

pod rozhlednou



4 komentáře:

  1. Fotka cesty mi připomíná úsek běhu na Czechmanu :-)
    Witold

    OdpovědětVymazat
  2. Jen jestli si ty bolesti neprivolavas schvalne, abys mohl za Sarkou:)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pristi tyden... pomalicku se budeme lecit:)... tak 30 max a domu!!!:)
      MSF! 12:)

      Vymazat