středa 10. května 2017

Sloup, Beltine, Oldřichov a koloběžky

Poslední pátek v dubnu jsem se s Kesi vydal naposledy do okolí Sloupu. Potřeboval jsem najít keš, kterou jsem měl nedokončenou. Ale měl jsem ji skoro pořád na vodítku a když jsem hledal keš, tak jsem ji přivazoval, protože kdyby mi zase utekla, asi by mě trefilo. :)
 
Má co chtěla. :) 

Podívali jsme se ke zřícenině Svojkovského hradu ze 14. století a kde by se dalo i pohodlně spát (bez střechy nad hlavou).




 zřícenina hradu Svojkov

Ze Svojkova jsme to vzali k autu, abychom nemuseli po silnici ještě delší kus. Cestou jsem narazil na takovéhle pěkné skalní bytečky. Kousek jsme popojeli a prošli se ještě kolem hradu Sloup. 

 skalní bytečky


skalní hrad Sloup

V neděli jsme byli na keltském festivalu Beltine. Strávili jsme tam celý den, ale nevydrželi jsme se jen válet a tak jsem šli na dvě procházky. Jelikož byl zákaz jídla, pití, nožů,..., tak jsme hodovali u auta a kupovali si jen pivo a jednou hranolky. Vtipné je, že tam bylo pár návštěvníků s meči. Ale nůž byl zakázaný. :-D

Bylo narváno. :)  

hostina  

 

 procházka


Oheň na závěr byl parádní, ale celkově jsme byli trochu zklamaní. "Zlatým hřebem" byla zpívající houslistka jedné z kapel, která zpívala tak falešně, že jsem to poznal i já. A taky jsme se trochu opálili. :-)

:-)

V pondělí jsme šli s Pájou na krátký výlet blízko Oldřichova na skalní hrad a okolí. Den předtím jsem si koupil v Decathlonu boty a Pája hamaku, tak jsme testovali výbavu. Hamaka i boty jsou bezva.





Odpoledne jsem ještě stihl koloběžkovou akci s názvem: "Jízda s fyzioterapeutem". Řešilo se tam, jak jezdit zdravě a úsporně a taky různá nastavení koloběžky. Třeba ten můj hluboký podřep je zbytečný, akorát se namáhá víc lýtko a achillovka odrazové nohy. Ale občas to nevadí. Taky jsem si zkusel projet další koloběžky a i tu, kterou si chci pořídit. Sice jsme za ty tři hodiny skoro nic neujeli, ale informací bylo dost a dost. Řešily se i pláště, gripy a tak a s každým účastníkem se pan fyzioterapeut  Jarda kousek projel a řekl mu, co a jak.

 odjezd

výjezd 

 soutěž párů :)


Žádné komentáře:

Okomentovat