pondělí 7. března 2011

Týden 28.2. - 6.3. - Máme tu jaro!

No možná je slovní spojení v nadpisu trochu moc optimistické, ale dvě dvouhodinová kola venku o teplejším počasí hovoří jasně. A kdybych se ještě nechtěl projet na běžkách, byla by možná i tři.

V pondělí byl poslední den dovolené před nástupem do nového zaměstnání, tak jsem ho po nedělním volnu využil k projížďce na kole a plánovaný volný běh jsem zkrátil na 7 kilometrů. Tempo 5:55 opět probudilo okostice, takže si další běhy se Zuzkou budu raději dopřávat velmi zřídka. Nebo jí napíšu do plánu nějaké to tempo. Aspoň bude dřív doma. :)

V úterý dle plánu plavání. Tento týden je pojat vytrvalostně, takže to bylo 4x 500K s nic moc časy (10:00, 9:56, 10:02, 10:04).

Středeční běh měl být 2x 5km po 4:20, ale běhátko jsem ráno nestihl a tak jsem byl večer venku a byla tma a zima a tak to bylo jen 2x4km a pomaleji (4:27/162, 1MK, 4km/4:24/164).

Na pátek jsem plánoval zase kolo venku, tak jsem ve čtvrtek šel na spinu první hodinu na plno a pak se půl hodiny vyjížděl. Osazenstvo na spinningu už řídne, ale ještě je nás dost i na druhou hodinu. V pátek ráno plavčo 2x 1km po 20:05 a 20:30, po práci na silničce do Českého Dubu a zpět a pak doma nahřátí v infrasauně

V sobotu ráno tradičně běžky a tentokrát zase o něco rychleji než dříve. Ale sníh už je takový divný a taky jsem zase hodil tlamu. Předjížděl jsem jednoho lyžaře a najednou ležím a žeru sníh. :-) Asi se mi zamotaly končetiny s hůlkama či co.

Knajpa

Večer jsme vyrazili na ples a konečně jsme si pěkně zatancovali. Občas jsem sice v brzkých ranních hodinách musel umravňovat loktem rozjařené studenty, co si mysleli, že je celý parket jejich, ale dalo se to (ten monokl je fakt z lyží :-D).

V neděli ráno pak souvislý stupňovaný (5km/5:17/141 + 12km/5:07/149 + 5km/4:53/155) běh, na který jsem si tentokrát nezapomněl vzít gel a pak už jen pomalé kolo jako doprovod Zuzky na běhu a trocha znaku před saunou.

8 komentářů:

  1. Advide, stupňovaně jít 22km, to to potěš koště, pěkný běh! :) Co Kuotka, jak se na ní jezdí, stále indoor? :) Ať to lítá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na Kuotce jsem neseděl ani nepamatuju. Sice bych už na tréninkových kolech mohl vyjet, ale odletující štěrk by se jí asi nelíbil. :-) Takže jezdím zatím na Šírerovi. Starý dobrý držák.

    OdpovědětVymazat
  3. Mi přijde, že ses docela poaldamanil. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Šewy: Ne ne, tento týden bude asi pod deset hodin. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Co já? Já už 14 dní nic :-))). Takže jsou tu jiní bouchači, třeba Ječmínek 16 hodin za týden :-).
    Ale za 14 dní mám jít na ples, to je od 20:00 do 3:00 to je dobrých 7 hodin :-) v tréninkovým deníčku :-))))
    Aldaman

    OdpovědětVymazat
  6. Alda: Hlavně to nepřepal. :-D

    OdpovědětVymazat
  7. No jo panáček 14 dní nic a hned za sebe dělá flákače. Jenže Ječmen foukne 16hodin 1x za čtvrt roku, kdežto ty to budeš za chvíli sypat denně. :))))
    A kam si těch 7hodin zapíšeš? Aerobní činnost nebo chlast? :D

    OdpovědětVymazat
  8. Včera som vyskúšal tvoj minulotýždňový plavecký tréning (800+20x50), na konci som si myslel, že sa utopím, fakt výživné, aspoň pre mňa.. Jimmi

    OdpovědětVymazat