pondělí 3. září 2012

Týden 27. 8. - 2. 9. - Nike Run Prague pasivně :-)

Týden jsem začal nadějně. :) V pondělí výběh kopce u nás na Králáku. Kdybych to běhal příště, už to bude jen "na Králáku". :-) V úterý jsem šel jako v pondělí normálně do práce a po dvou hodinách přišla naše sekretáčka Helča a říká: "Nemáš ty náhodou dovolenou?" Měla pravdu, tak jsem se sbalil a šel na kolo. :-D Dal jsem svižnějších 90 kilometrů na prošťouchnutí trubek a s průměrem 27 km/h (kilometrové převýšení) jsem spokojený. Cestou domů jsem píchl a samo o sobě by o nic nešlo, ale během výměny duše mě pokousali hrozně komáři. Příště musím píchnout dál od vody. :)

Ve středu jsem zase jel běhat s kamarádkama z Jablonce. Sám jsem obkroužil lehce stupňovaně 12 kilometrů okolo přehrady a pak s holkama ještě necelých 8 km. Během krátkého čekání na ně jsem si dal Kofolu a pak navím proč, ael ve výběhu jsem měl šílenou krizi. To se mi běžně nestává, takže buď stárnu nebo ta Kofola... Chtělo se mi zastavit a myslel jsem na štrůdl z Lužických sedmistovek. Pak jsem to ale nějak překonal a doškobrtal zpět.

Ve čtvrtek byl zase srazík pětiprsťákovitých běžců a zase jsme byli jen dva. Odpoledne lilo jako z konve a pršet přestalo asi půl hodiny před srazem. Takže i dva je hodně. :-) Po asi kilometru jsem si nakopl pro změnu prostředníček a zase na pravé noze. Takže příště míň kecat a víc koukat pod nohy. Pak už to bylo dobré, ale bylo šero a později i tma a chtělo to čelovku. David měl, ale pro dva to bylo málo a navíc měl slabé baterky (dcerka si hrála :). Ke konci už jsem hodně cítil lýtka a domů jsem raději došel. Po trávě by to šlo, ale asfalt a beton nic moc. Ale okostice dobré. Tento víkend spolu plánujeme 42 km v Jizerkách, ale to si asi pětiprsťáky nevezmu. :D

po dešti mobilem :)

V pátek celý den prošelo a ani mi to nevadilo. Měl jsem slušně namožená lýtka a tak bych se jel jen lehce vyjet. To jsem jel až v sobotu ráno na biku. V jedenáct jsme měli sraz s Milošem a vyrazili jsme směr Praha na akci Nike Run Prague & IKEA. :)

Miloš zase měl ty svoje řeči :) že bude rád, když to dá po 44, že ho ještě bolí nohy po 1/2IM Zell am See a kdesi cosi. Tak jsem mu navrhl, že když to dá pod 42, mám u něj pivo. Jinak ho tyhle předzávodní řeči neodnaučím. :) No co myslíte, měl to za 41:15. Takže pivo, co jsem dlužil já jemu se s tím druhým vyrušilo a jsem si kvit. :-) jako divák jsem si to fakt užíval. Potkal jsem Leonu se Sáruš alias dvě Jagule Babule :-D, růžovou Barborku., Honzu 1234 se synem, a pár známých. A coby jedinec opouštějící klidné vody manželství jsem si to užíval i jinak. Tolik vysportovaných zadečků jsem pohromadě ještě neviděl. :) Nákup v Ikee byl tak prima. už mi chybí jen šatní skříň, knihovna a police. No "jen", jsou to nejdražší položky.

Leona

Honza 12 se synem

start
spokojenost

:-)

V neděli jsem se jel projet a zároveň podívat na Triatlon Hrádek. V Chrastavě jsem si koupil sušenku a když jsem vyhazoval obal do popelnice, vypadlo na zem několik hnusných červů a vyvalil se na mě smrad hnijícího masa. Ble. Naštěstí to po 200 metrech vyvážil pohled na spokojený páreček na tandemu. pak se mi povedl ještě menší trapas na závodě, kde jsem potkal svou fyzioterapeutku Šárku a probíhalo to takto:

Ona s kamarádkou: "Dobrý den."
Já: "Dobrý den, my se známe?"
Ona: "???"
Já: "Aha, ajo. :)"
Ona: ":)"

No já ji hned fakt vůbec nepoznal. :-)) Zachraňoval jsem to tvrzením, že má nějaké rovnější vlasy, ale moc jsem to nezachránil. :)

14 komentářů:

  1. :) Bylo to mily te zase videt, i kdyz jsi nezavodil.. Mozna ten beh v IKEA ti meli merit. To by mohl byt rekord!:)
    teda aspon moje manzelka, kdyby byla 10k v IKEA v protismeru, tak by mela sanci natrnout i Kenany.. Vim o cem mluvim! Atv se dari 12:)

    OdpovědětVymazat
  2. To není vůbec špatný nápad. IKEA běh pro ženy se slevovými poukázkami. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Já si také vůbec nepamatuji tváře a jména už vůbec ne. Ale jelikož jsem s dvojčat, svedu to na bráchu, že to jsem nebyl já kdo nezdravil, ale brácha :-)).

    OdpovědětVymazat
  5. Advid: Mel si to svest na to ze si zapomel cocky, diplomate. A pokud si mel brejle tak ze sis je naopak zapomel vyndat..:-))
    Alda: Tak to je ale pekne podlej trik...:-D

    OdpovědětVymazat
  6. Majk: Jako že jsem jel 30km z Liberce skoro poslepu, jo? :)

    OdpovědětVymazat
  7. v úterý jsem šel normálně do práce..... a měl dovolenou, ježíši chlape, co budeš dělat, až Ti bude 40 :-))))

    OdpovědětVymazat
  8. To se nebudu rozvádět a zařizovat nový byt a mít z toho zařizování a stěhování hlavu v pejru. :) Doufám. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Advid: nikdy neříkej nikdy :-))))). Ale jít do práce a mít dovolenou to se mi také ještě nestalo. Nebo ty máš asi v práci takovou pohodu, jako kdyby jsi byl na dovolené co :-))).
    Majk : tak musíš nějak zachránit situaci a tohle je jistota :-)).
    Ještě, že my mladí kluci máme do 40 daleko, ale mohl by jsi nám o tom něco říci Ječmínku :-))))).

    OdpovědětVymazat
  10. Tys byl v nedeli v hradku? ze jsem te tam nezahlidl? jen v sobotu na tom saldaku :)

    OdpovědětVymazat
  11. Koukam, ze pekne rozmanitej tejden = never a dull moment :-).

    OdpovědětVymazat
  12. Co to tu furt meleš o rozvodu, co je to za pí.ovinu?

    OdpovědětVymazat
  13. Dobré ráno Šewy ... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slušný přát mi v devět večer dobré ráno, už to nehul. :D

      Vymazat